Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man bogsera med en GMC Suburban

Om du planerar att använda din Suburban att dra en släpvagn, se till att följa de korrekta bogsering rekommendationerna för ditt fordon. Körning med släpvagn ger mer slitage på din bil då normal körning. Dessutom kan släpvagn vara skrämmande om du inte har erfarenhet, så se till att köra med omsorg. Använd din Suburban att dra en släpvagn, såsom en båttrailer eller täckt släpvagn, är en fördel med att äga en SUV, men vara medvetna om de korrekta bogsering tekniker och rekommendationer. Instruktioner
1

köpa eller hyra den riktiga draganordning för din Suburban och det objekt du är bogsering. Din Suburban redan kan vara utrustad med en bogsering paket beroende på dess ingår alternativ, så se till att kolla din instruktionsbok.
2

Följ på säkert avstånd. Aldrig bakluckan samtidigt drar en släpvagn, som den extra vikten kommer att påverka hur din bil saktar ner. Kraftig inbromsning är inte bara farligt, men det kan också orsaka skador på ditt fordon.
3

Beräkna vikten på fordonet, släpvagnen, det eller de objekt släpet bär och bogsera redskap. Jämför vikten till den rekommenderade vikt last som din Suburban kan bära. Tyngden-lastgränsen återfinns på insidan av förarsidans dörr panel eller i din instruktionsbok.
4

Följ speed-limit begränsningar samtidigt dra en släpvagn. Ofta kan hastighetsgränsen variera beroende på vikten för släpvagnen och de poster man bär.
5

Kontrollera och upprätthålla däcktrycket i din Suburban och släpets däck. Överfyll aldrig däck eller köra med lågt lufttryck. Detta kan orsaka en explosion.
6

Inspektera och underhålla motorolja, transmissionsolja, axelsmörjmedel, bromssystem, bälten och kylsystem. Ett fordon kräver underhåll oftare om det är bogsering objekt ofta. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119698.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.