Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man bogsera med en Nissan Frontier

bogsering av ett fordon med en Nissan Frontier är inte mycket annorlunda än bogsering med någon annan lastbil eller SUV. Du måste ha rätt bogsering remmar och en dragkrok monterad på baksidan av din Nissan Frontier med rätt anslutning bromsvajern kablar. Du kommer att behöva läsa igenom bruksanvisningen för att hitta den bogsering viktgränsen för dig Nissan Frontier. Din Nissan Frontier kommer inte att kunna bogsera extrem vikt, och du kommer att skada motorn och transmissionen om du försöker att göra det. Saker du behöver
Dragkrok
Tow trailer
hänglås
Visa fler instruktioner
1

Anslut bogsering trailern till dragkroken sitter på baksidan av Nissan Frontier genom att sänka släpvagnen armen på dragkroken. Tryck nedåt på släpet armen hårt tills släpet armen låses fast på dragkroken. Sätt hänglås i de fästhål på släpvagnen och lås den.
2

Anslut kedjorna på trailern till dragkroken på Nissan Frontier genom att sätta krokarna på kedjorna i stödet hålen på dragkroken.
3

Anslut bromsljus på släpet till bromsljuset anslutningen på Nissan Frontier s dragkrok. Indikatorn tänds på släpets bromsljus kontakt tänds när anslutningen är klar. Pumpa bromsarna på Nissan Frontier att se till att bromsljus på släpet fungerar korrekt.
4

Ladda din last på vagnen enligt riktlinjerna i den bruksanvisning på släpvagnen och bruksanvisning för Nissan Frontier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118884.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.