Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man ska tolka a1994 Toyota Landcruiser VIN-nummer

Den 1994 Toyota Landcruiser har ett 17-siffrigt nummer Vehicle Identification eller VIN ligger inne i förardörren. Siffrorna på VIN representerar ursprungslandet, tillverkare, detaljer på bilen stil, tillverkningsnummer och även innehålla en kontrollsiffra för att förhindra bedrägerier identifiering av fordon. Alla Toyotas aktie flera av samma VIN identifierare, men variationer speglar året, märke, modell, växt och länet av varje fordon. Saker du behöver
VIN kod specifik för fordonet
Visa fler instruktioner
1

Hitta ramnumret (VIN) på din bil. För vagnar byggda efter 1989, kommer VIN att vara på insidan av förardörren. Toyotas placera ibland vins på förarsidan instrumentbrädan, nära den nedre delen av vindrutan.
2

De tre första siffrorna i ett VIN kallas World Tillverkarens Identifier (WMI). Den första siffran representerar ursprungslandet. För Toyota, kan detta vara en "1", "4" eller "5" för USA, en "2" för Kanada, "3" för Mexiko, och "J" för Japan. Det andra tecknet är "T" för Toyota. Den tredje siffran ska vara en "2", vilket är det antal som tilldelats personbilar.
3

Använd de kommande fem nummer som en grupp. Den fjärde till åttonde siffrorna kallas avsnitt Vehicle Beskrivning och representerar detaljerna i Landcruiser som serie, modell, kropp stil och motortyp.
4

Behandla nionde siffran i isolering. Detta nummer är en slumpmässig siffra tilldelad till bilen för att förhindra VIN bedrägeri och kan spåras tillbaka till tillverkaren för att den exakta bilen genom att använda den i samband med de övriga siffrorna.
5

Kontrollera tionde siffran matchar året av bilen. Fram till 2000, använde Toyota bokstäver för att beteckna dessa samtidigt efter 2000, var siffrorna användes. Toyotas gjorts under 1994 ska ha bokstaven "R" i den tionde positionen.
6

Bestäm vilken växt fram din Toyota Landcruiser med elfte siffran. Om fordonet gjordes i Ontario, Kanada, kommer brevet att "C." Alternativt, om bilen gjordes i USA, sedan hittar du något av följande: "O" för Supra Växter, U för Georgetown, Kentucky, eller ett "Z" för Fremont, Kalifornien
7

De slutliga siffrorna, 12 till 17, hänvisar till det unika serienumret på bilen och lista den exakta produktionen sekvensen av bilen. Denna serie av siffror ingår även vid vilken tidpunkt bilen kom ut från fabriken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119154.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.