Hur Lås startnyckeln på en Datsun 280Z

Den Datsun 280Z , producerade mellan 1975 och 1978 , blev senare känd som Nissan 280Z efter Nissan företaget köpte Datsun Automotive Corporation . De 280Z hade ett rykte som en lätt och snabb coupe , många kan fortfarande hittas på vägen och med 2010 . Den 280Z föregick Nissan 370Z , den senaste i en lång rad av Nissan roadster fordon . Tändningsnyckeln i 280Z planlades för att låsa när du parkerade bilen och vände ratten på ett visst sätt . Du kan finna det svårt att låsa upp om du inte vet de steg att ta . Instruktioner
1

Sätt överföringen av 280Z i parken . Om din bil inte har en automatisk växellåda , hoppa över detta steg och gå vidare till steg 2 .
2

Tryck på bromspedalen med foten som om att komma till ett fullständigt stopp .
Sida 3

Placera din vänstra hand på toppen av ratten och din högra hand på nyckeln i tändningen . Medan du trycker på bromsen , vrid ratten åt vänster och höger i korta snabba rörelser med vänster hand och samtidigt vrid tändningsnyckeln medsols i ett försök att starta bilen . Den vridning av hjulet tillsammans med vridning av nyckeln i tändningslåset när du trycker på bromspedalen kommer att låsa startnyckeln och låter dig starta 280Z .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139585.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.