Vad är en trunk spoiler?

En trunk spoiler är en sorts aerodynamisk tillbehör som är installerat på stammen av ett fordon. Vanligtvis finns på sport-orienterade fordon, bål läpp spoilers har både estetiska och prestanda värde. Syfte

En trunk spoiler är tänkt att minska luftrörelser över kroppen av ett fordon under körning, vilket gör det möjligt att plocka upp mer fart. Det är också utformat för att förbättra bilen med en slankare look.
Trunk Lip Spoiler vs Rear Spoiler

"Truck spoiler" är en annan term för bakspoiler. Uttrycket "bakspoiler" kan även tillämpas på de som är installerade på den bakre stötfångaren av fordon. De är också helt enkelt kallas läpp spoilers, avsedd att minska luft under fordonet för att möjliggöra aerodynamisk lyftkraft.
Manner tillverkningsår
läpp

Trunk spoilers är ofta gjorda av glasfiber, ABS plast eller kolfiber -. som används för att hållbarheten
Anpassning

Biltillverkare brukar installera spoilers bål läpp på utvalda fordon, särskilt deras sport-orienterade sådana. Du kan köpa eftermarknaden kära från bil-tillbehör tillverkare, men om din bil inte har en.
Använd

Trunk läpp spoilers används ofta inom racing och hög prestanda sportbilar just på grund av deras aerodynamiska och estetiska värde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138486.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.