De Montering Skillnader mellan Porsche 356 och 912 Motor Transmissioner

På grund av likheterna mellan Porsche hög motorer prestanda bil och transmissioner en överföring från ett år och modell kan monteras till bell bostäder eller motor av ett annat år och modell med mycket lite modifiering. Men Porsche 356 och 912 sändningar har också en rad uppmärksammade monterings skillnader. Skillnad i växellådan för starter Drive i svänghjulet

En startmotor är monterad på 356 och 912 Porsche sändningar så att motorns svänghjul kan kopplas in och så att motorn kommer att veva över när nyckeln är vänt. Men starter monteringsplattor på varje sändning är något annorlunda, med 356 transmissionen att kunna montera en Volkswagen starter om det behövs. Den 912 överföring kan inte montera denna typ eller stil av initiator utan användning av en mellanliggande adapterplattan.
Bolt Patterns of Bell Housing

bultmönster of klockan höljet om överföring som används i Porsche 356 och Porsche 912 är något annorlunda. Men fram till 1989 års modell, var de fyra bult motor monteringsplatser samma på både 356 motorn och 912 motorn. Detta möjliggör ett brett utbytbarhet av delar och transmissioner mellan de två fordonen med ett minimum av ansträngning.
Startkrans och svänghjul Tänder

356 transmissionen har en annan storlek av start kuggkransar såväl som ett annat antal och arrangemang av svänghjul tänder än den Porsche 912 överföring. Detta måste beaktas i återuppbyggnaden. Återigen, med rätt anpassning plattan, kan de flesta typer av transmissioner, startmotorer och motorer monteras ihop, men inte alla av dem är helt kompatibla och utbyte guider finns tillgängliga.
Olika dimensioner

p Det finns olika dimensioner mellan startmotorn och svänghjulet på grund av storleken och placeringen av bell bostäder. För sändningar som framställts före 1967, kommer en 356-växellåda starter fungerar inte trots likheterna i de monteringsplattor och andra delar av konstruktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140216.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.