Information om Mustang Hastighet Kingz

Bil klubbar är samhällen av bil fans som delar deras entusiasm för deras favorit bilmodeller. Den Mustang hastighet Kingz är en relativt ny aktör i världen av Mustang klubbar. Ford Mustang, en icke-exotiskt, lågbudget-och konsument-orienterade fordon, är fortfarande en evergreen muskelbilen, med en enorm fan efter bland amerikanska förare sedan dess 1964 introduktion. Historia

Två vänner, Mike Becker och Jordanien Olson, började Mustang hastighet Kingz Car Club of Wisconsin i juli 2007. De delade en gemensam passion för den legendariska Ford ponny bil är Mustangen.
Klubbinformation

klubb öppen för alla Mustang fans från Wisconsin samt gränsregionerna i Minnesota och Illinois. Varje medlem får ett kort klubb identitet. Till skillnad från de flesta andra klubbar Mustang bil i USA som ansvarar årlig medlemsavgift, erbjuder Mustang hastighet Kingz klubb gratis medlemskap. Även de som bara diehard Mustang fans och inte äger Mustangs är välkomna som medlemmar.
Favorit Mustangs för klubbmedlemmarna

Mustang hastighet Kingz Klubben har många Mustang kupéer och cabrioleter bland sina ägarkunder. Vissa är samling bilar som 1969-1970 Boss Mustang, 1965-1970 Shelby högpresterande GT 350 Mustang och de vördade 8: e generationen Cobra Mustang versioner. Mike Becker, klubbens grundare, är stolt över att äga en begagnad 2004 Ford Mustang med en Stock V-6 motor. Ommålad i en koppar nyans och prestanda med en utökad med Vortec uppgradering kompressor motor installationer, är denna bil ett åttonde generationen Mustang modell, jubileums av märket s fyrtioårsdagen.
Vad klubben Anser

Mustang hastighet Kingz medlemmar deltar lokala Mustang bil visar tillsammans, racing på sin Mustangs med varandra eller med andra amerikanska Mustang klubbmedlemmar.

De går på Mustang-tema kryssningar, sjön resor båtliv och stranden parterna, de diskuterar Mustang historia och de senaste bilarna Mustang över sena grillkvällar. Den Mustang hastighet Kingz Club bedriver sin Mustang händelser under somrarna bara.
Klubbens nuvarande status och framtidsplaner

Mustang hastighet Kingz klubb som hade en blygsam medlemsavgift av 20 under 2008 har vuxit i snabb takt under tre år och har över 102 medlemmar som i februari 2011. Populariteten av klubben kan hänföras till dess klubbens anda. Det uppmuntrar varje medlem att vara en ledare, bidrar aktivt nya idéer för klubbens tillväxt och delning Mustang informationen med andra medlemmar.

Klubben har för avsikt att lägga till fler aktiviteter till deras långa sommaren händelser lista och distribuera speciell klubb t-tröjor till medlemmarna. För närvarande en offline gemenskap, planerar de också att utveckla en ny webbplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140210.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.