1993 5,0 Mustang Specifikationer

År 1993 ingick Ford Mustang utföranden GT, LX och Cobra. Medan alla modeller är utrustade med en 5,0 liters motor, är LX den enda av de tre att erbjuda en 2,3 liters alternativ. Den lägre pris och bättre gas körsträcka gör LX ett smartare alternativ för många konsumenter. Omvänt, GT och Cobra är utrustade med endast en 5,0-litersmotor med Cobra erbjuder högsta hästkrafter och tillverkaren föreslagna priset. Oavsett priset, var och en av dessa tre 5,0-liters 1993 Mustangs dela specifikationer som gör dem lika på många sätt. Motor, växellåda och bränsletank

Alla 1993 Ford Mustang 5.0 modellerna har en 5,0 liters V8-motor med sekventiell bränsleinsprutning, standard femväxlad manuell växellåda och en 75-amp tunga generatorn. Alla utom Cobra hade en valfri fyra-växlad automatlåda. GT och LX-motorer har 205 hästkrafter vid 4.200 rpm och 275 foot-pounds av vridmoment vid 3.000 rpm. Cobra har en mer kraftfull 235 hk motor med 280 mul-pounds av vridmoment. Alla modeller har en 15,4 liters bränsletank som tar vanlig blyfri gas. Addera Interiör och bekvämligheter

Samtliga 5.0 modellerna har sittplatser sport stil med LX och GT modellerna erbjudande en främre mittarmstödet. Alla modeller säljs med trasa sittplatser och dörr trim, och 2-vägs sits riktning kontrollerar för både förare och passagerare. GT och LX både levereras som standard med ett handskfack, takbelysning, golvkonsolen, farthållare, och en bakre defroster. Cobra erbjuder ingen av dessa funktioner standard men alla modeller erbjuder makt lås, AM /FM-radio, digital instrument display och oljetryck och temperaturmätare.
Yttermått och Design

Måtten är identiska på GT, LX och Cobra. Längden av fordonet är 179,6 inches med en bredd når 68,3 inches. Bilen står 52,1 inches lång och har en hjulbas på 101 inches. Alla modeller visar en bakre spoiler samt GT och LX bär en svart trunk rack. Fönstren är tonade lätt på alla modeller. Cobra är en kombi, är 5,0 LX-modellen finns som en cabriolet, kombi eller coupe stil och GT kommer i kombi eller konvertibla stilar.
Styrning, fjädring och Saftey
p Alla tre är sport modeller med stöttor som framvagnen. Samtliga modeller har också främre krängningshämmare, och LX-modellen är utrustad med förarsidan frontalkrock airbag. GT och LX modellerna har båda skivor fram /bak trumbromsar medan Cobra har fyra hjul skivbromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140132.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.