Hur man hittar en motor för en Monte Carlo

Chevrolet tillverkade den första Monte Carlo för 1970 års modell. Mellan 1970 och 1977 var Monte Carlo en full-size muskelbil. Under åren sedan, var det skalas ner till en mindre modell innan Chevrolet fasas ut av produktionen under 2007. Om du söker efter en ersättare motor för din Monte Carlo, är det första och viktigaste steget räkna ut vad årsmodell din bil är. Instruktioner
1

Hitta din Monte Carlo bruksanvisning, detta dokument bör innehålla information om dess årsmodell. Om du inte hittar manualen, kan du också titta upp årsmodell på ditt fordons skatt poster, registrering kort eller försäkring kort.
2

Läs mer om din modell årets motor specifikationer på en bil webbplats som Edmunds eller Motor Trend (se Resurser avsnitt). Detta kan ge dig mer detaljerad information om den specifika motorn i Monte Carlo, som kan hjälpa dig att hitta den bästa motorn för din Monte Carlo.
3

Starta sökningen lokalt. Att hitta en Monte Carlo motor i ditt område har två fördelar. Först kommer du att kunna inspektera motorn i personen innan de köper den. Andra kommer du att kunna undvika dyra resekostnader.
4

Sök lokala annonser. Detta inkluderar tidningsannonser, annonser på nätet på webbplatser som Craigslist och fordonsindustrin publikationer. Leta efter Monte Carlo-motorer som matchar upp med bilens årsmodell. Bortse inte hela fordon som är till salu, även om du kanske inte behöver hela fordonet, kan detta vara ett bra ställe att hitta en motor
5

Visit området junkyards eller "du-pull. -it "flera delar. Du kan ha tur och hitta en Monte Carlo med en lämplig motor väntar på att skrotas. Var beredd på att göra en del restaureringsarbeten på motorer som finns på dessa platser..
6

Sök efter och kontakta en lokal gren av en Monte Carlo bil klubb Dessa grupper drivs av Monte Carlo-entusiaster som kan ha anslutningar du inte. Dessa individer kan sätta dig i kontakt med ägare som har en motor att sälja. Besök webbplatserna för grupper som National Monte Carlo Owners Association eller Muscle Car Club (se avsnittet Resurser) för länkar till lokala kontor.
7

Besök en begagnad bil mycket eller en mäklare. Du är mer sannolikt att hitta kompletta fordon på dessa platser, men kanske du kan förhandla med återförsäljaren för att köpa enbart fordonets motor Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140198.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.