Hur förvarar jag en Lift Off panel på en 98 Camaro?

Några 1998 Chevy Camaro modeller levereras med lättning paneler, som tekniskt kallas twin-top lift off paneler, även om de ofta kallas "t-tops "för kort. Den t-top-funktionen kan du ta bort en stor del av taket, vilket ger en liknande effekt som att köra en cabriolet bil. När t-toppar tas bort, bör de förvaras i deras korrekt lagring slits i Camaros bakre luckan. Saker du behöver
Bilnyckel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Camaro motor. Använd din nyckel för att låsa upp bakluckan, och sedan lyfta den för att öppna den.
2

Inspektera vardera sidan av det bakre facket för att hitta t-top minnesplatserna. Du kommer att se förarsidan t-top förvaringsfacket på förarsidan av facket, ser du passagerarsidan t-top förvaringsfacket på passagerarsidan av facket
3.

Approach förarsidan t-top. Sätt in nyckeln i t-top låscylinder och vrid nyckeln moturs för att låsa upp t-top. Ta tag i handtaget och vrid det nedåt för att öppna den. Ta tag i kanten på t-top och skjut det försiktigt utåt för att ta bort det.
4

Placera förarsidan t-top i förarsidan spåret i facket. Tryck ner den ordentligt för att se till att den sitter. Handtaget ska vara vända mot mitten av det bakre facket.
5

Approach passagerarsidan t-top. Sätt in din nyckel och vrid den moturs för att låsa upp t-top. Ta tag i handtaget och vrid den utåt för att öppna den. Ta tag i kanten och dra utåt för att avlägsna t-top.
6

Placera passagerarsidan t-top i passagerarsidan t-övre kortplatsen i det bakre facket. Handtaget bör påpekas mot mitten av det bakre utrymmet. Stäng den bakre luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140199.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.