Inaktivera The Panic Button på en 2001 Mitsubishi Eclipse

The 2001 Mitsubishi Eclipse , liksom många bilar , kom med en handhållen Keyless remote brukar kallas en " nyckelbricka . " Den handhållna Keyless remote innehåller olika knappar . Dessa inkluderar en låsknapp , en låsknappen , och en " panik " -knappen . Larmsystemet aktiveras när panik-knappen trycks in . Du kan utföra några enkla steg för att inaktivera funktionen . Saker du behöver
Handduk
skruvmejsel
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Lägg en handduk på ett bord . Placera keyfob på den och bända ryggen löst med en skruvmejsel . Börja på ena sidan och arbete runt hela enheten .
2

Öppna Mitsubishi Eclipse Keyless remote försiktigt . Placera den övre nedåt på bordet för att hålla knapparna på plats . Addera 3

Stretch och följa en bit eltejp över kontakterna på panik-knappen . Täck inte någon annan del av det inre av anordningen .
4

ihop nyckelbricka genom att trycka på den övre över botten . Testa att se till att förfarandet fungerade genom att peka Keyless fjärrkontrollen på din bil och trycka på panik-knappen . Larmet ska misslyckas med att aktivera .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139773.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.