Audi Le Mans Specs

Med sin breda, aggressiva hållning och hausse utseende, har mittmotor Audi Le Mans quattro concept tydligt ärvt sin släktforskning från Audis flaggskepp street-körmaskin, R8. Denna högpresterande super bil är speciell genom att den inte bara ger besynnerliga prestandasiffror, massiva reserver makt och elegant, blödning och modern design, men det ger också goda innerutrymmen för både förare och passagerare. Motor

I hjärtat av Audi Le Mans quattro concept ryter en 90-graders V-10 twin turbo, förskjuta 302,7 cubic inches av bränsle, muscling ut 553 foot-pounds av vridmoment vid 1750 varv per minut och producerar 610 hästkrafter. Denna maskin kommer raket från noll till 60 miles per timme på bara 3,6 sekunder, och platta ut du kommer att göra 155 miles per timme. Cylindrarna är tilldelade fyra ventiler var i en dubbel-overhead-cam konfiguration och bränsle levereras via Multipoint sekventiell bränsleinsprutning. Motorn har ett hål på 3,2 inches, en stroke på 3,7 inches och ett kompressionsförhållande på 11,0 till 1.
Drivlina

kropp Audi Le Mans är tillverkade av en aluminium space-frame. Gears skiftas inuti en sexstegad sekventiell växellåda, och kraften skickas till alla fyra hjulen. Bilen mullrar på dubbla triangellänkar suspension med spiralfjädrar över spjäll, och det saktar i hörnen med ventilerade skivbromsar fram och bak med ett låsningsfritt bromssystem.
Mått

Audi Le Mans mäter in på 172 inches lång, 74,7 inches bred, 49,2 inches hög och har en hjulbas på 104,3 inches. Bilen väger bara 3373 £., Vilket ger det en effekt i förhållande till vikten av 0,18 broms hästkrafter per kilo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139072.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.