Hur man gör en BMW Dealer Klagomål

BMW drift kontrolleras av oberoende återförsäljare, som erbjuder en avdelning konsumentklagomål för missnöjda kunder. BMW bilägare är ansvarig för att larma BMW reklamationsavdelning att skapa kommunikation mellan företagens BMW och specifika återförsäljare som orsakar problemet. Göra ett formellt skriftligt klagomål och ringa BMW täcker en ägarens baser, vilket leder till en lösning. Saker du behöver
VIN Málaga Telefon
Internet
Visa fler instruktioner
1

Samla din bil information, såsom VIN och modell. Ring BMW återförsäljare som du har problem med, och be att få tala med chefen. Ge honom ditt fordon informationen, och berätta för honom de problem du har med generalagenten. Om chefen kan lösa problemet, kommer det att bespara dig ansträngningen att behöva fortsätta klagomålet processen.
2

Email BMW of North America (BMWNA) genom stora BMW webbplats om återförsäljaravtalet manager kan inte lösa ditt problem. Skriv ett formellt klagomål, beskriver dina bekymmer i mailet, och ge din VIN, kontaktuppgifter och namnet på den lokala återförsäljare.
3

Skriv ett brev med uppgifter om samma information som ingick i din e-post i steg 2. Hitta bolagets up-to-date postadress på BMWNA hemsida, och skicka brev till adressen med en rekommenderad försändelse. Detta kommer att garantera att BMW kommer att få en skriftlig form av ditt klagomål, vilket kan resultera i en snabb lösning.
4

Hitta telefonnumret för klagomålet avdelningen på BMWNA hemsida. Ring numret och meddela klagomål avdelning som du har skickat dem en certifierad brev och e-brev om ett olöst problem med din lokala återförsäljare. Ge specifika detaljer om problemet, och begära att BMWNA kontakta generalagenten och rätta till situationen.
5

Följ upp med BMWNA och din lokala återförsäljare för att se till att de är i kontakt med varandra och lösa ditt problem. Överväg att kontakta Better Business Bureau om BMW inte hantera och lösa ditt klagomål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139711.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.