Hur man programmerar 2003 Elantra s Keyless Entry

Den 2003 Hyundai Elantra är en populär bil med flera anpassningsbara funktioner. En av dessa funktioner är möjligheten att använda ett keyless inresa fjärrkontrollen för att låsa och låsa upp bilen på avstånd. Tyvärr, det finns flera situationer där fjärrkontrollen kan misslyckas och ha ett keyless inresa fjärrkontrollen faktiskt blir ett hinder. Tack och lov, har Hyundai som en enkel lösning för att återställa programmering på fjärrkontrollen i en kort tid. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av din Hyundai Elantra.
2

Använd en stjärnskruvmejsel till ta bort de fyra skruvarna som håller streck svepning, vilket är plasten i mitten av instrumentbrädan, på plats.
3

Leta ETACS modulen bakom askkoppen. ETACS är datorn den styr larmet, blinkers och keyless inresa. Det bör vara synlig så fort du tar bort streck svepning.
4

Lokalisera de små DIP-switchar på ETACS modulen. Det bör finnas två fjärrkontroller, en märkt "1" och den andra märkt "2."
5

Vänd brytaren märkt "1" på ETACS modulen. På Keyless fjärrkontroll, det finns en knapp märkt "1." Tryck på "1" knappen på fjärrkontrollen, och sedan vända "1" switch på ETACS modulen tillbaka till sitt ursprungliga läge. Upprepa denna process med "2" slå på ETACS modulen och "2" knappen på fjärrkontrollen nyckellösa.
6

Återkoppla streck höljet med de fyra skruvarna och stjärnskruvmejsel.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138774.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.