Honda Sl-100 Specifikationer

Honda Prelude producerades mellan 1992 och 1996. Under dessa produktionsanläggningar år fanns tre modeller av Honda Prelude, Prelude S, Prelude SI-100 och Prelude VTEC. Även om det fanns likheter mellan modellerna i kropp design och övergripande utseende, fanns tydliga skillnader under huven. Honda Prelude SI-100 var i mitten av flocken modell upptakten modellerna. Motor

Honda Prelude SI-100 har en in-line, fyrcylindrig motor. Huvudet och motorblocket av denna motor är tillverkade av aluminium, vilket gör båda delarna att expandera i samma takt när motorn värms upp från att köras. Kompressionsförhållandet av Honda Prelude SI-100 motorn är 9.8:1 och producerar upp till 6500 rpm för det motorer redline. Ventilen växlarna är remdrivna med dubbla överliggande kamaxlar. Varje cylinder i motorn har fyra ventiler. Automatiska och manuella växellådor är båda tillgängliga i Honda Prelude SI-100-modellen.
Fjädring

fjädring på Honda Prelude SI-100 har oberoende styrarmar som är konfigureras i dubbla triangellänkar design på fram-och bakaxeln. En länkarm design innebär att armarna på uppskov är inte samma längd. Styrarmarna hjälper till att absorbera den från sida till sida rulle av bilen medan få hörnen. De spiralfjädrar som också finns på både fram-och bakaxlarna bidrar till att styra upp och ner rörelse bilen när den passerar över ojämnheter.
Storlek

hjulbas Honda Prelude SI-100 är relativt kort mäter endast 100,4 inches från framaxeln till bakaxeln. Manövrera runt hörn vid höga hastigheter i denna bil skulle kunna få den att rulla på grund av denna korta hjulbas. Honda Prelude SI-100 mäter cirka 174 inches från stötfångare till stötfångare och är endast 70 inches bred. Markfrigången är 5,7 inches och bör beaktas vid manövrering över ojämn mark. Honda Prelude SI-100 bilar som har en automatisk växellåda väger £ 2921. och bilar med manuell växellåda väger £ 2866.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139446.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.