2001 Chevrolet Corvette Alternativ

De första 300 Chevrolet Corvette byggdes för hand och introducerades till den amerikanska allmänheten 1953. Den ursprungliga 253-kubik-tums motor hjälpte till att göra den här bilen till en omedelbar klassiker. I 2001 års Corvette fick en power uppgradering, med fem extra hästkrafter till basmodellen motor. Chevrolet introducerade även Z01 högpresterande modell, med en modifierad LS6 V-8 motor som producerade 385 hästkrafter. Den 2001 Chevrolet Corvette hade en hel del vanliga funktioner, men en del av dess breda överklagandet var den omfattande meny av alternativ köpare kunde välja från. Paket

Coupé och Cabriolet ägare hade möjlighet att köpa en av två "Preferred Equipment" paket. Det första paketet ingår sportstolar hink, en sex-vägs makt passagerarsäte, datorstyrt minne för förarstolen, speglar, klimatkontroll, och radio, ett insynsskydd och netto för coupe, automatiska strålkastare för konvertibeln, automatiska dag eller natt backspeglar och förarsidan speglar på cabriolet, dimljus, samt en dubbel-zon, automatisk klimatkontroll. Det andra paketet ingår allt från den första, plus en power-tilt och teleskop ratt med minne, en "head-up" instrument display och automatisk dag-och natt backspeglar och förarsidan speglar, tillsammans med automatiska strålkastare för coupe. Båda basmodeller hade också frivilligt selektiv realtid dämpande fjädring och styvare fjädrar och barer stabilisator. Z06 ägarna hade bara möjlighet att köpa minnet systemet från det första paketet. Addera Powertrain

2001 Corvette basmodeller kom standard med en fyra-växlad automatlåda, men ägarna hade möjlighet att köpa en sex-växlad manuell växellåda som inkluderade förhållandet prestanda axel.
Underhållning och Comfort

Corvette ägare hade möjlighet att köpa en in-dash CD-spelare eller en 12-skivors CD-växlare. Golvmattor fanns också tillgängliga för både basmodeller och Z06.
Utseende

Coupes haft möjlighet att lägga till en genomskinlig taklucka eller dubbla takpaneler. Både coupé och cabriolet fanns tillgängliga med lister kropp sida. Särskilda främre registreringsskylt ramar erbjöds till ägare av alla tre 2001 Corvetter, samt särskilda alternativ färg. Coupe och cabriolet ägare kunde också välja mellan polerad aluminium eller hjul magnesium.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139888.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.