Hur ta reda på om en 2008 Ford Mustang är fortfarande under garanti

2008 års Ford Mustang kom två garantier. Den grundläggande garanti, även känd som en stötfångare till stötfångare garanti, varar i tre år eller 36.000 mil. Drivlinan Garantin täcker stora delar av fordonets, såsom motor och transmission. Garantin är giltig till fem år eller 60.000 mil. Däremot årsmodell fordonet inte direkt avgöra om garantin fortfarande är aktiv. Vad du behöver ta reda på är bilens in-tjänsten datum. Detta är den dag då Mustang ursprungligen såldes, det är det datum då garantin började. Instruktioner
1

kliva in i din Mustang och starta motorn. Inspektera hastighetsmätaren fallet bakom ratten. Titta på vägmätaren skärmen för att visa aktuell trafikarbete. Om fordonet har mer än 36.000 miles, är dess stötfångare till stötfångare garanti gått ut. Om det finns mindre än 36.000 miles, kan det vara under garanti, beroende på Mustang i drift datum. Om Mustang har mindre än 60.000 miles, kan det fortfarande vara täckt under drivsystem garanti.
2

Inspektera antingen Mustang registrering eller identifiering av fordon klistermärke för att hitta den 17-siffriga chassinumret ( VIN). Identifieringen sticker anslås på förarsidan dörrkarmen. Du kan också hitta VIN mellan vindrutan och motorhuven på förarsidan.
3

Kontakta någon Ford återförsäljare. Be för serviceavdelningen. Tala med rådgivare och ge VIN. Fråga representant att leta upp i-tjänsten för att avgöra om fordonet är fortfarande under dess fabriksgaranti. Om in-tjänsten datum är mindre än tre år sedan, och fordonet har mindre än 36.000 miles, är det fortfarande täcks av den stötfångare till stötfångare garanti. Om in-tjänsten datum är mindre än fem år sedan, och fordonet har mindre än 60.000 miles, är bilen fortfarande täcks av den drivsystem garanti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139260.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.