Tiburon Tuscani Specifikationer

Hyundai Tuscani, säljs som sådana i Sydkorea och Singapore, men säljs i stora delar av västvärlden som Tiburon, är en billig coupe med sportig exteriör styling. Den debuterade 2003, och modellen lades ner under 2008. Enligt en Edmunds.com översyn var 2008 Hyundai Tiburon överträffas i prestanda med andra modeller i sin klass. Mått

kompakta Hyundai Tiburon är 173 inches lång, 69,3 inches bred och 52,4 inches hög, med en 99,6-tums hjulbas. Dess tjänstevikt är 2898 pounds. Inuti, rymmer det fyra. Passagerarna i baksätet har 29,9 inches av benutrymme, samtidigt som främre ryttare har 43,1 inches av benutrymme. Den Tiburon erbjuder cirka 35 inches av utrymme och 14,8 kubikfot bagage kapacitet.
Motor, Drivlina och bränsle

Tiburon s fyrcylindriga 2-liters motorn ger 138 hästkrafter och 136 foot-pounds av vridmoment vid basen trim nivå. Det ger kraft till den främre hjulaxeln via antingen en femväxlad manuell eller fyrväxlad automatlåda. Uppgraderade utföranden har en 2,7-liters V6-motor som genererar 172 hästkrafter och 181 foot-pounds av vridmoment. SE-modellen är endast tillgänglig med en sexväxlad manuell växellåda, och GT Limited kommer bara med en automatisk växellåda.

Coupe Bränsletanken rymmer upp till 14,5 liter. Bilens bränsleeffektivitet i kombinerad stads-och landsvägskörning är 23 miles per gallon
utföranden

2008 Hyundai Tiburon finns i fyra versioner:. Den standard GS eller uppgraderade GT, SE och GT Limited trim. GS edition levereras som standard med en bakre spoiler, full tillbehör makt, 16-tums aluminiumfälgar och en sex-högtalare Kenwood stereo. GT-versionen lägger till 17-tums fälgar, farthållare, uppgraderingar klädsel och mer. SE, en sportigare modell, har färre lyxiga funktioner, men en högre spoiler, pedaler i aluminium och rött läder accenter inredning. GT Limited, den högsta trim nivå, erbjuder en sport suspension, en taklucka, automatisk klimatanläggning och full röd läderklädsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139257.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.