Hur man programmerar Keyless Entry för en 1994 Ford Probe

Om din 1994 Ford Probe rullade av monteringsbandet med ett fabriksmonterat nyckellösa låssystemet, kan du dra nytta av den funktionen med en korrekt programmerad fjärrkontroll. Den 1994 Ford Probe, liksom många före 1996 fordon, kan du nollställa programmeringen genom att hoppa stiften i din programmering kontakt. När du hoppar stiften, kan du programmera fjärrkontrollen och använda den för att låsa eller låsa dina dörrar bort från fordonet. Saker du behöver
Skruvmejsel med gummihandtag
Visa fler instruktioner
1

komma in i din bil på förarnas sida och sätta in din nyckel i tändningslåset. Vrid omkopplaren till "Kör" eller "ACC" läge.
2

Nå över din plats till den bakre passagerarsidan och lokalisera den bakre sidostycket. Pop luckan hörnpanelen. Inuti hittar du din programmering kontakt, vilket är en liten plastlåda med två sladdar som leder till det. Anslutningsdonet har två stift. Du kommer att behöva "hoppa" dessa stift för att aktivera programmeringen. Använd en skruvmejsel med en gummi handtag (för att undvika chock) och momentant vidröra stiften tillsammans. Dina dörrarna låsa och låsa upp för att bekräfta inträde i programmeringsläge.
3

Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen och dina dörrlås kommer cykeln igen för att bekräfta lyckad programmering.
4

Vrid nyckeln i tändningen tillbaka till "Av" för att avsluta programmeringen.
5

Knäpp bakre sidostycket på plats igen för att slutföra uppgiften.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138793.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.