Funktioner på en 2007 Corvette

Enligt Edmunds, var General Motors Chevrolet Corvette, som ursprungligen introducerades på marknaden under 1953, för att konkurrera med de gillar av Jaguar. Under årens lopp har den sportbil förbättrats med införandet av en V8-motor i 1955, och en fullständig restyle i 1999. Den 2007-modellen bas modellen har ett rekommenderat pris börjar på $ 44.250, enligt AOL Autos. Prestanda och Exteriör

Under 2007 Chevy Corvette Base Coupe är en 6L, V8 front motor med 400 hästkrafter. Den multi-point bränsleinsprutning kräver premium blyfri bensin. Beräknad bränsleekonomi är 28 mpg på landsväg och 18 mpg i staden. Utvändiga mått för 2007 års Corvette-modellen inkluderar 174,6 inches lång, 72,6 inches bredd, 49 inches höjd och 105,7 inches i axelavstånd. Andra exteriöra funktioner inkluderar varselljus, dimljus fram, förare och passagerare uppvärmda backspeglar, tonade rutor och en manuell främre taklucka.
Säkerhetsfunktioner
funktioner

Säkerhet för 2007 Chevrolet Corvette har en fyrhjulig låsningsfria bromssystem med fyra ventilerade skivbromsar, kurvtagning bromsstyrning och antisladdsystem. Dessutom kommer den sportbil med antispinn, en onstar auto-crash notify-systemet och en däcktryckskontroll. Standard funktioner inkluderar förare och passagerare krockkuddar front med åkandes sensorer och etappvis utbyggnad.
Interior

Innermått omfattar 37,9 inches front utrymme, 53,6 inches främre hip rummet, 43,1 inches främre benutrymme, 55,2 främre axeln room och en invändig volym på 52 kubikmeter. Standard interiör funktioner inkluderar en dator som övervakar medelhastighet, genomsnittlig bränsleförbrukning och momentan förbrukning. Dessutom kommer 2007 Chevy Corvette med farthållare, luftkonditionering med klimatkontroll, en extern temperaturmätare, hastighet proportionell servostyrning, belyst system för inresa och en smart nyckel automatiskt system som omfattar centrala låsning och en antändning starter. Bilens ljudsystem består av en AM /FM-radio, en CD-spelare som kan läsa MP3-filer och ljudet förmedlas genom sju högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139242.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.