BMW 2004 645Ci Specifikationer

BMW återinfördes 6-serien efter 15 års uppehåll. Till skillnad från sin 1989 förfader, 635CSi dock hade 2004 BMW 645Ci användbara baksätet och var tillgänglig som en cabriolet. Anpassning designelement från 6-serien, 7-serien och 8-serien, var de 2004 645Ci en två-dörrars sport Coupe som Motor Trend kallas "strålande", berömt den för sin "muskulös" utseende och hantering på straightaways och kurvor lika. Motor och prestanda

2004 BMW 645Ci drevs av en 4,4 liters V-8 motor med en effekt på 325 hästkrafter. Denna bil tjänade betyg bränsleekonomi 17 mpg stad, med 25 mpg på landsväg. Bromskraft har levererats av fyra ventilerade skivbromsar med fyrhjuliga ABS, elektronisk bromskraftfördelning, bromsassistans och kurvtagning bromskontroll. Dragkraft och stabilitet kontroll kompletterade de elektroniska bromssystem hjälpmedel. Den 645Ci presenterade en hjulupphängning och multi-link fjädring bak med krängningshämmare, spiralfjädrar och en krängningshämmare. Med ett urval av en vanlig sexväxlad manuell växellåda eller optioner av en halvautomatisk sexväxlad och en skiftbara automatisk sexväxlad, går 645Ci 0-60 mph på 5,2 sekunder.
Exteriör

645Ci s stötfångare matchade bilens färg. De backspeglarna drevs och värme, med en elektrisk fällbar funktion. Exteriör belysning ingår varselljus, dimljus och xenon-strålkastare med en strålkastarrengöring funktion. Andra funktioner inkluderar en bakruta defogger, tonade rutor, intermittent vindrutetorkare och en driven glastak. Den 645Ci är 190,2 inches lång och 73 inches bred, med en hjulbas på 109,4 inches.
Interiör

BMW ingår läderklädsel på insidan av dörrarna , ratten och instrumentbrädan på 645Ci. Det hade luftkonditionering med ett luftfilter, farthållare och uppvärmda fönster tvättvätska. Säkerhetsfunktioner ingår ett stöldskydd för själva bilen, och en separat för de ljudkomponenter. Ljudanläggningen inkluderade en AM /FM-radio och CD-spelare med fjärrkontroll ljudkontroller och åtta högtalare. Innerbelysning ingår ett ljus lastutrymme, fåfänga ljus spegel, läslampor, belysning artighet och lampor inträde. Instrumentation ingår ett kommande hem enhet, ett navigationssystem, försenade strålkastare reglage, varvräknare, kompass, låg bränslenivå, låga fönster spolarvätska nivåindikator, lågt däcktryck indikator och garage dörröppnare. Interiör lagring ingår en täckt främre konsolen, mugghållare, låsa handskfacket, ett baksäte förvaringsbox, ryggstödet lagring och fickor dörr. Säkerhetsfunktioner ingår förar-och passagerarsidan krockkuddar, säkerhetsbälten, tak krockkuddar, sido-krockkuddar och huvudstöd. BMW 645Ci hade drivs lädersäten fram med eldrivna svankstöd och förare minne. Den hade också sensorer parkering distans, lås makt, servostyrning, och fönster makt. BMW 645Ci presenterade även röststyrning för ljud, navigationssystemet, och ett röstmemo-funktionen. Den 645Ci s inre mått anges främre benutrymme som 42 inches, främre takhöjd på 37,3 inches, benutrymmet i baksätet på 28,8 inches, bak takhöjd på 35,5 inches och bål volym på 13 kubikmeter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139225.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.