Plymouth Prowler Specifikationer

The Prowler är en två-sits cabriolet introducerades av Plymouth 1997. Bilen återinfördes 1999 och tillverkas genom 2002 års modell. Efter 2000 var Prowler säljs under Chrysler namnskylten. Den Prowler är konstruerad för att ha utseendet av en gammaldags roadster samtidigt dra nytta av moderna lättvikts aluminium komponenter och andra avancerade material och byggteknik. Motor och växellåda

starten 1999, var Prowler utrustad med en 3,5-liters V-6 motor med 24 ventiler, en enkel överliggande kamaxel och ett aluminiumblock. Motorn ger 253 hästkrafter vid 6.400 rpm och 255 foot-pounds av vridmoment vid 3950 rpm.

Prowler transmission är en fyrväxlad transaxle monterad baktill på fordonet för att balansera bilens vikt och gör bakhjulsdrift effektivare. Växellådan är automatisk, men den är utrustad med Plymouth s AutoStick manuell växling systemet.
Fjädring och bromsar

Prowler s främre hjulupphängningen består av övre och undre länkarmar med tryck -stav stötdämpare. Bakfjädringen använder en dubbla triangellänkar konfiguration med krängningshämmare. Alla fjädringskomponenter, tillsammans med en majoritet av Prowler chassi, är tillverkade av aluminium.

Stopping power tillhandahålls av ventilerade skivbromsar med komposit rotorer på både fram och bak.

Mått

Prowler s Hjulbasen är 113 inches, är dess totala längd 165 inches, dess totala bredd är 76 inches, och dess totala höjd är 51 inches. Den har en svängradie på 39 meter. Dess tjänstevikt är 2,838 pounds.
Funktioner

Prowler s standard funktioner inkluderar dubbla krockkuddar, luftkonditionering, läderklädsel, makt fönster och lås och en sju-högtalare ljudsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139130.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.