Nissan Titan Ground Effekter

Ground effekter är bara en av de många sätt du kan anpassa din bil eller lastbil för att göra det sticker ut från mängden . Det finns många leverantörer som tillhandahåller marken effekter kit till Nissan Titan , och många har fått positiva recensioner från de åkare som har satt dem på sina jättar . Målade Sport Vents

Lägg dessa sportiga lufthål nära den bakre botten av bakdörrarna på din Titan för att ge det en livlig look . De flesta tillverkare gör dessa ut av formblåst ABS plast eller glasfiber . Dessa ventiler genomsnitt mellan $ 100 och $ 150 för december 2010 .
Roll Pan

rulle pan förbättrar utseendet på baksidan av din Titan . Material varierar , men de flesta tillverkare ser att lägga till hållbarhet i glasfiber pan som levereras som standard med lastbilen . Den genomsnittliga kostnaden för en rulle pan var runt $ 200 i december 2010 .
Front Lip

Denna effekt fäster till botten av din Titan stötfångare , lägga en läpp effekt till kanten hela vägen runt . Fördelarna är aerodynamisk samt estetiska , och de flesta tillverkare kombinerar plast och glasfiber för att lägga till stabilitet och hållbarhet . Den genomsnittliga kostnaden för en främre läpp var runt $ 225 såsom av december 2010 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139939.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.