De Fördelar och nackdelar med en 2008 Dodge Viper

Som en av de producerade längsta amerikanska muskel bilar är Dodge Viper eftertraktade år efter år för sitt utseende, hastighet och nyhet. År 2008 var Dodge Viper omgjorda för att vara mer attraktivt för konsumenterna över sin topp konkurrent - Chevy Corvette. Även om dessa fordon ger mer makt än de flesta F-body bilarna i sin klass, det finns många fördelar och nackdelar som måste beaktas innan de köper. Prestanda

En fabrik 2008 Dodge Viper erbjuder en fantastisk 0-60 miles per timme i ungefär 10 sekunder. Färska utanför linjen, är detta fordon snabbare än någon annan amerikansk muskelbil på marknaden. Konsumenterna kommer att känna kraften bakom signaturen V10 motor som har bidragit till att göra den här bilen ett måste för alla med ett behov av snabbhet. Den 8,4-liters motorn levererar 600 hästkrafter och 560 fot per pounds av vridmoment medan låg profil, bakhjulsdrift däcken hålla dig säkert på marken.
Utseende

2008 Dodge Viper ger konsumenterna valmöjligheter med över åtta färger, inklusive signaturen Viper Red och en cabriolet (mjuk eller hård) eller coupe stil kroppen. Skinnklädsel är standard liksom ormen-skin stil RAM-air avluftshuv. Interiören erbjuder en sex skivors CD-växlare som även har fullt integrerat ljud i sätena.
Safety

Medan 2008 Dodge Viper är utrustad för säkerhet, Det är ett absolut minimum. Det finns inga sidokrockkuddar eller antisladdsystem som kommer att leda till fler skador vid en olycka .. Den bakhjulsdrift och 98 tums hjulbas gör detta fordon mest idealiska för dem som inte bor där det är regn, snö eller smuts vägar. För att bibehålla bästa prestanda, behöver Dodge Viper soliga dagar och helt stenlagda gator.
Pris och design

$ 100,000 grundpris på en 2008 Dodge Viper var drastiskt mindre än sina utländska konkurrenter, men det är fortfarande en rejäl pris att betala. Att vara en sportbil, Dodge Viper försvagades snabbt, efter ett år med minimala miles, är ett acceptabelt pris mindre än $ 70.000. Den inre och yttre utseende är i ropet, men den dåliga utformningen och placeringen av avgasrör ökar risken för att få ben brännskador.
Reparationer

En av de dyraste delar av att äga ett fordon är reparationerna. 2008 Dodge Viper är utrustad med en speciell faktor garanti men det löper ut snabbt lämnar ägaren att betala för svårt att hitta reservdelar och reparationer i framtiden. Den begränsade tillgången på Viper delar samt långsiktig ägare lojalitet kan innebära månader av sökande efter nödvändiga delar när något går fel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138883.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.