Hur många hästkrafter en 2002 Mustang Saleen Extreme Ha?

Saleen Autosport, grundades 1981 av racerföraren Steve Saleen, först producerade sin egen blandning av högpresterande racerbilar 1984. Den Saleen Mustangs är kända för sin exceptionella hästkrafter. Detta särskilt märke av bil har varit med i ett antal filmer, däribland "2 Fast 2 Furious" (2003) och "Transformers" (2007). Den 2002 Saleen Mustang Extreme har en motorstyrka på 445 och är världens högsta produktion Mustang. Saker du behöver
Saleen Mustang bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Konsultera bilens instruktionsbok för att bestämma modell och årsmodell på fordonet för att ta reda på hur mycket hästkrafter ett visst märke av Saleen Mustang har. Du kanske också vill kontakta den återförsäljare som du köpte bilen från så att du har en expert analys. De S281 och S351 modeller kanske inte verkar drastiskt annorlunda än den avslappnade betraktaren men de har olika hästkrafter, med S351-modellen på 495 hästkrafter, motståndare till S281 med en rating på 465 hästkrafter. Om bilen har en bakre spoiler på baksidan av bilen, då är det den tidigare S351-modellen och inte den nyare, mer aerodynamisk S281.
2

Jämför de delar som anges i bilens handbok med hittade dem i fordonet för att avgöra om det finns några skillnader mellan de delar av bilen tillverkades med. Det bästa sättet att ta reda på om fordonet har anpassats är att diskutera bilens underhåll och reparation log med de nuvarande ägarna. Ett annat alternativ är att konsultera en bil expert och ta inventering av bilens större system, inklusive motor, transmission och bränslepump. I ett fall tog Saleen Mustang ägare Jake LaMotta och Jay Meagher en 2002 modell och gjort flera förändringar, anpassa bränslepumpen, koppling och broms för att ge bilen en motorstyrka närmare 500.
3

Ta bilen till en enhet. Med tanke på att det bara fanns 62 Saleen Mustang S281s produceras i 2002, är möjligheten att köra ett sällsynt. Du kommer inte att kunna avgöra hästkrafter från bara kör bilen, men faktiskt köra en av dessa fordon kommer att ge dig en bra känsla för vad 445 hästkrafter känns.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139287.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.