'93 Camaro RS specifikation

Infördes 1967 som konkurrensen för Ford Mustang, är den Chevy Camaro är en av de mest kända amerikanska muskel bilar. Enligt Toppfart, var det namn som skapats med någon verklig mening i åtanke utöver det låter som ett franskt slangord som betydde vän eller kamrat. Den fjärde generationen av Chevy Camaro hade 1993 Chevy Camaro RS som hade exakt motor, fjädring och dimension specifikationer. Powertrain Specs

drivlinan specifikationer för 1993 Chevy Camaro RS består av en 3,4-liters, V-6 160 hk motor med en vanlig femväxlad manuell växellåda med överväxel, men en automatisk fyrväxlad överföring finns också på bilen. Den har en 525-amp batteri, använder vanlig blyfri bränsle och har en 15,5-liters bränsletank.
Styrning, fjädring och specifikation Säkerhet

styrning, fjädring och säkerhet 1993 Camaro RS är en angelägenhet för många som kör bilen som den är otroligt snabb och inte nödvändigtvis känd för sin hantering av resurser. Sportbilen har både en främre och bakre krängningshämmare inbyggd i ramen av bil och både skivor fram och bak trumbromsar skiva. Det finns låsningsfria bromsar installerade på bakhjulen i 1993 års Camaro RS och förarsidan krockkuddar fram konsekvensanalyser för frontalkrockar.
Dimension Specifikation

Den 1993 Chevy Camaro RS har eleganta, snäva dimensioner, vilket ger den unika formen fjärde generationens Camaros är kända för --- liksom de bästa aerodynamik vid körning i höga hastigheter. Bilen har två dörrar och en yttre längd på 193,2 inches. Den yttre bredden är 74,1 inches, är höjden 51,3 inches och den totala hjulbas av bilen är 101 inches totalt. Inne i Camaro finns två framsäten och en fullständig baksätet, som kan rymma upp till tre personer på ett säkert sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139417.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.