2003 Hyundai Tiburon GT V6 Coupe Information

Hyundai Tiburon infördes först 1997, medan 2003-modellen började den tredje generationen och introducerade det första året för Tiburon s V6-motor. Detta fordon är klassificerad som en kompakt coupé och är byggd i Sydkorea. Tiburon betyder "haj" på spanska, ett passande namn för en aggressiv utseende nybörjar framhjulsdrift coupe som ser bra ut och kostar lite i jämförelse med andra sportiga fordon. Standard Funktioner

2003 Hyundai Tiburon levereras som standard med luftkonditionering, farthållare, keyless inresa med passiva larm, airbag, dimljus, och makt fönster, lås och speglar. Utöver dessa vanliga funktioner (också standard i fyrcylindrig), erbjuder GT V6 Coupe standard skinnklädsel, en uppgraderad sju högtalare Infinity stereo med en AM /FM-radio parat med en kassett och CD-spelare.

Säkerhetsfunktioner

2003 Hyundai Tiburon erbjuder dubbla front och sida-gardin krockkuddar som standard. Ett passivt larm - också standard - låter keyless larm-inställning för fordonet. Elektronisk stabilitetskontroll och ett däcktryck övervakningssystem är valfria funktioner på Tiburon. Safercar.gov, regeringens webbplats som redovisar resultaten av crash-test-betyg, ger inga säkerhetsrisker betyg eller prov information om detta fordon.
Motor och växellåda
< p> Den 2003 Hyundai V6 Coupe har en 2,7-liters V6-motor med 170 hästkrafter och en 181 ft-lbs av vridmoment. Denna motor är ihopkopplad med en fem-växlad manuell växellåda och en valfri sex-växlad manuell eller fyra-växlad automatlåda - alla har överväxel. Tiburon s 2003 motor såg sin slutmontering punkt i Korea.
Fuel Economy

Tiburon har en 14 tank 1/2-gallon bränsle. Den fem-växlad manuell uppnår ett genomsnitt av 20 miles per gallon (mpg), eller 17 mpg för stadskörning och 24 mpg för motorvägen. Den sexväxlade manuella är betyget 16 till 24 mpg, i genomsnitt 19 mpg övergripande. Den automatiska växellådan har fått betyget samma som femväxlad manuell för bränsleekonomi.

MSN Autos rapporterar att 2003 Hyundai Tiburon har sällan problem rapporterade
Tillförlitlighet och Recensioner eller en låg reparationskostnad för följande: motor, växellåda och drivlina, styrning och fjädring, bromsar, värme och luftkonditionering, start och laddning problem eller frågor tillbehör. Edmunds.com erbjuder både professionella och konsument recensioner. Proffs för Edmunds.com betygsätta fordon som en 7,8 på en skala från 1 till 10, medan ägarna gradera det som en 8,9 i mars 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138505.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.