Hur att rengöra en Holley Förgasare

Holley är ett varumärke som tillverkar olika typer av förgasare. De används för gatakapacitet, racing, och marina ändamål. Holley gör också specialitet förgasare för låg-ryttare, kompressorer och muskelbilar. Rengöring av förgasare är helt enkelt bra underhåll på din bil, speciellt om du använder bilen till tävlingen. Racing sätter så mycket press och spänning på din motor, att om alla delar är inte i bästa form, kan du allvarligt skada din bil. Så istället för att ta den lilla tid du behöver för att rengöra förgasare, kanske du har att spendera en hel del mer tid och pengar att ersätta förgasaren och mycket mer, såsom motor, generator, fläktrem, och bränslepumpen. Saker du behöver
förgasare renare, sprutform
Mjuk bomull trasor butik (luddfri trasa) katalog Set med tång
Skruvnyckelsats
uppsättning skruvmejslar
Socket set

Visa fler instruktioner
1

Ta bort luftrenaren och kanalsystem från förgasaren. Se till att du markerar vilka bitar gå där med maskeringstejp och siffror. Varje bil är annorlunda, men du kommer att behöva använda skruvmejslar, tänger, en socket set, och skiftnycklar för att åstadkomma detta.
2

Se alla hårdvara, speciellt monteringsverktyg, och linjer är ordentligt ansluten och det finns inga sprickor i någon av bränsleledningarna. förgasaren renare runt utsidan för att ta bort all smuts, sot och rester
3

Spray. Spraya inte smuts i förgasaren, men bort från den för att se till att smutsen inte skapar blockeringar inuti förgasaren.
4

Starta motorn. Låt den gå i 5 minuter eller så.
5

Spray lite renare direkt i inloppet till förgasaren, bara en liten mängd i taget. Stora mängder kan leda till att motorn stannar. Detta tar bort uppbyggnaden inifrån förgasaren, och gör det smidigare.
6

Stäng av motorn. För att se till choke och gasinmatningsskivorna fungerar smidigt, tillämpa vissa smörjmedel för de rörliga delarna på förgasaren, speciellt kopplingar. Låt bilen svalna innan du sätter tillbaka luftfiltret och kanalsystem. Torka försiktigt med en luddfri trasa. Kontrollera alla tätningar och packningar är på plats när du sätter enheten luftrenaren tillbaka tillsammans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138495.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.