Hur man viker ner en TR6

Triumph TR6 , tillverkad 1969-1976 , är en sex - cylindrig sportbil i traditionen av de bästa brittiska klassiker . Med en kraftfull motor , enkla men vackra linjer och smidig , oberoende fjädring , är TR6 fortfarande en populär klassiker . Sänka och höja toppen på en TR6 är en enkel procedur tack vare toppen rättframma design och ingenjörskonst . Instruktioner
en

Frigör toppen genom att dra spakarna från toppen av vindrutan. Spärrarna är på toppen av vindrutans ram under toppen själv. Skjut fyll sakta bort från toppen av vindrutans ram .
2

Vik övre tyget ned bakom sätena . När du sänker toppen , tryck på plast fönster på båda sidor av övre inåt så att de vikas på mitten och inte förvrängas .
3

Tryck toppen så långt ner som det kommer att gå bakom sätena . Se till att inga metalldelar i ramen kommer i kontakt med tyget i taket för att undvika att riva sönder det .
4

Höj toppen genom att dra den från bakom sätena tills spärrarna går in i toppen av vindrutan. Skjut spakarna för spärrarna till det stängda läget till slut sätta upp upp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138499.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.