2008 Ford Mustang Specifikationer

Ford Mustang är en av de bäst säljande sportbilar i Amerika, enligt Muskulös Mustang hemsida. Den 2008 Mustang finns i de konvertibla och Coupe kroppstyper, GT Premium och GT Deluxe, och V-6 Premium och V-6 Deluxe modeller. 2008 Produktion Mustang

standardversionen av 2008 Mustang drivs av en fyra-liters V-6 motor beräknas till 17 miles per gallon i staden och 26 på motorvägen. Standard funktioner inkluderar luftkonditionering, farthållare och ljudanläggning. Standard exteriöra funktioner inkluderar främre och bakre stötfångare matchar bilens färg, halogenstrålkastare glödlampa och metalliclack. Bilens interiör konfiguration omfattar skålade säten i fronten med ett mittarmstöd och en bänk baksätet. Standard Inredningen inkluderar tyg säten uppgraderas till velour säten. Addera 2008 Shelby GT

Ford producerade 2008 Shelby GT konvertibler och kupéer i begränsad mängd på ca 2300, enligt till Muscular Mustangs webbplats. Finns i antingen automatisk eller manuell växellåda, har 2008 Shelby GT en autentisering plattan på mitten av instrumentbrädan och en matchande register tagg under huven. 2008 Shelby finns i tre färger: svart, vit och vista blå med silver ränder. Sporting en 319 hästkrafter 4,6-liters V8-motor som levererar och 330 foot-pounds av vridmoment, den Shelby även alternativ en Ford Racing Package Ström Upgrade. Bättre kraftöverföring artighet av ett högt flöde avgassystem med X-pipe crossover är standard på 2008 Shelby GT. Den Shelby är också utrustad med högpresterande BF Goodrich Gforce däck på 18-tums polerade fälgar.
2008 Shelby GT500 KR

2008 Shelby GT500 KR är det 40 Jubileumsutgåvan av GT500 KR och släpps i den begränsade mängd av 1000 enheter, enligt den Muscular Mustangs webbplats. KR, som står för "King of the Road", är utrustad med standard 5,4 liters kompressormatade V8, men är också utrustad med Ford Racing Ström Upgrade Pack öka motoreffekten till uppskattningsvis 540 hästkrafter. Standard på KR är anpassad kol komposit huva med skopor och rostfria twist-down stiften huva. Också standard är stora 14-tums Brembo frambroms och en nedre frontspoilern med krom-trimmade funktionella broms ledningar. KR har 40th badging Anniversary exteriör, en distinkt inredning med Carroll Shelby-signatur broderade säten, striping och en numrerad årsdagen streck plack.
2008 Limited Edition krigare i rosa Mustang
< p> The Warriors i rosa Mustang är uteslutande konstruerade i firandet av Susan G. Komen för Cure: s 25-årsjubileum, enligt Muskulös Mustangs hemsida. Förutom de vanliga Ford Mustang specifikationer, presenterar krigare i rosa modell en inredning accenter och en unik rosa exteriör. Andra funktionen höjdpunkter inkluderar en rosa "Mustang" rocker band rand, läderklädda aluminium ekrad ratt med rosa kontrastsömmar, Ponny fender emblem och rosa band och träkol golvmattor och lädersäten med kontrasterande rosa sömmar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139042.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.