Hur vet jag vad Transmission min Mustang har?

Transmissioner justera växlarna på en bil när den accelererar eller retarderar . Det finns ett antal olika typer av överföringar på alla typer av bilar , men endast två på konsumenternas bilar som Ford Mustang, manuella och automatiska . Manuell växellåda

Manuella växellådor on Ford Mustangs är ganska lätta att identifiera för ett antal skäl . Först finns det tre pedaler på alla manuell växellåda bilar , en broms , en gaspedal och en koppling . Kopplingen ska alltid tryckas in för att växla i en manuell växellåda . Det finns också en annan växelspaken i mitten av Ford Mustang , som består av en enda " pinne ", med 5:55 hastigheter runt det . De flesta manuella växellådor är på äldre modeller Mustangs . På nyare modeller , måste manuella växellådor begäras , men är billigare .
Automatisk växellåda

Automatväxellådor på Ford Mustangs kan identifieras genom att det finns endast en gas pedal och bryta under ratten . Detta beror på den automatiska växellådan växlar automatiskt växlar på bilen som du accelerera och bromsa vid olika varvtal . Den växelspak är också annorlunda , eftersom den automatiska växlingen endast behöver flyttas upp och ner när först skifta till växeln innan du börjar köra . D betecknar enhet och N anger neutral. Det finns också andra och tredje växeln inställningar på många olika modeller av Mustang , i fall de behöver för att köra i dåligt väder eller haul något uppförsbacke . Automatiska växellådor är dyrare men tillåta någon att köra bilen ganska lätt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138489.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.