Honda Civic Si Specifikationer

Honda Civic Si infördes först 1984 . Den 2011 Civic Si är en ekonomi prestanda modell från biltillverkaren Honda , konkurrerar med Volkswagen Golf GTI , Mini Cooper S och Subaru WRX . Motor

Civic Si motor är konstruerad för prestanda i åtanke . Motorn ger 197 hästkrafter och 139 ft.-lb. av vridmoment. Motorn snurrar upp till 8000 rpm vid vilken punkt RPM limiter strömavbrott . Den kompressionsförhållande av kolvarna är 11:01 , vilket gör detta en hög komprimering motor kräver premium gas .
Fjädring

Civic Si har en styv MacPherson fjädring i fronten och en multi - link fjädring i baksätet . Bilen kommer också som standard med en differentialbroms ( LSD ) . En LSD är en typ av differential används för prestanda körning . Den skickar kraften till det hjul som har bäst grepp i halka , som motsätter sig att hjulet med minsta grepp om icke - LSD bilar .
Diverse
< p > Civic Si har en sexväxlad manuell växellåda , med den sjätte växeln är en överväxel för highway cruising . Si levereras som standard med 17 - tums hjul och all - season däck . Också standard är en 350 - watts AM /FM /CD ljudanläggning med sju högtalare och en subwoofer . Ljudanläggningen har MP3 kompatibilitet via CD-skivor , samt en MP3 extra uttag och en USB audio interface .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138727.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.