Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Utförandet av en 2005 Honda Accord

2005 års Accord, enligt flera granskare, inklusive Edmunds, är en av de klassledande fordon som en familj sedan av att produktionen år för flera prestandaskäl inklusive säkerhet, körsträcka, hästkrafter och införandet av den nya Hybrid Accord. Flera olika områden bör beaktas vid översynen begagnade bilar, inklusive säkerhet, motorns prestanda, och för-och nackdelar som anges av professionella granskare. Engine Performance

Basen motorstorlek för Accord mätt i på 2,4 liter och innehöll en dubbel överliggande kamaxel, 4 cylindrar inline med variabel valave timing. Vridmomentet bedömdes på £ 161-fötter vid 4.500 rpm och med 160 hästkrafter vid 5.500 rpm. Motorn presenterade också ett multipoint insprutningssystem som skröt en bränsleekonomi av 34 mpg på landsväg och 24 mpgin staden. Addera Safety

2005 Accord inkludera vissa säkerhetsuppdateringar jämfört med föregående produktionsår, inklusive sidokrockkuddar och hellånga huvudet krockgardiner för alla utföranden. Andra säkerhetsfunktioner inkluderar en fyrhjulig låsningsfria bromssystem, barn ankare säte, startspärr, elektronisk bromskraftfördelning och en akut interiör trunk release. En annan ny funktion läggs till 2005-modellen ingår en upplyst Rattkontrollerna bidra till att förbättra medvetenheten när du kör på natten. Den mittplatsen bak har också ett center knä och axelrem, ger trepunkts skydd. Den enda återkallelsen, som i slutet av 2010, var på 2005 Accord utfärdas för en exteriör belysning funktion.
Och nackdelar

Recensioner behandlade Proffsen av Accord att inkludera ett tätt byggt, "rymlig och elegant interiör," som erbjöd en bekväm åktur. Tillförlitlighet betyg sköt i höjden för 2005 Accord, enligt Identifix betänkande (Edmunds), alla viktiga områden, inklusive motor, transmission bromsar, styrning och fjädring och start och laddning har bara upplevt minimala problem, baserat på verkstad-inrapporterade problem.

Å andra sidan, fann granskare från Edmunds Accord något saknas i områden såsom hantering och bromsförmåga. Andra granskare, inklusive Automotive.com, konstaterade att 2005 års Accord "gör allting bra."
Hybrid Accord

år 2005 introducerades den första hybrid Accord modell, anses av många granskare ha lett klassen i hybridteknik. 2005 Hybrid Accord skröt den bästa totala bränsleekonomin (30 mpg i staden och 38 på motorvägen) och hästkrafter, mäter in på 255, för en hybrid. Som ett resultat, enligt Motortrend, gifter sig 2005 Hybrid Accord "effektivitet med prestanda," där, för första gången, var hybridteknik appliceras på en V6 motor. 2005 Hybrid Accord interiör utrymme matchas med Toyota Camry och var något större än Toyota Prius också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137988.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.