Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1996 Chevy Caprice Teknisk specifikation

I 1996 års Chevrolet Caprice är en stor, fyra-dörrars sedan. Dessa bilar tillverkades av General Motors i USA enligt EPA klassen "stora bilar." Enligt hemsidan Consumer Guide Auto, proffsen för denna bil inkluderar acceleration, låsningsfria bromsar, passagerar-och lastutrymme, och förmågan att dra släpvagnar. Nackdelarna, å andra sidan, inkluderar bränsleekonomi, rida /hantering /väghållning, känslan av styrningen och vindbrus. Exteriör

Längden på denna bil är 214,1 inches och bredden är 77,5 inches. Höjden är 55,7 inches. Hjulbasen är 115.9 inches medan tjänstevikten är 4061 pounds. Det har mekaniska, fold-bara speglar och en fast bakruta. När det gäller färger, är denna bil finns i högblank färg, metalliclack och svart färg. Addera Interiör

Front takhöjd i Caprice är 39,2 inches och bakre huvudet Rummet är 37.9 inches. Front benutrymme är 42,2 inches medan bakre benutrymme är 39.5 inches. Bagageutrymme är 20.4 kubikfot och maximal sittplatser är för sex personer. Det finns framsätet mugghållare samt en belyst front asklåda samt en bakre askkopp. Den Chevy Caprice har försenat /fade Innerbelysning, en ratt med monterade farthållare, matta golvmattor och ett handskfack som är upplyst och låsbara. Nackskydden på framstolarna är justerbara och det finns främre läslampor.
Prestanda

Detta är en åtta-cylindrig bil med en V-8 , främre längsgående motor och en bas motorstorlek 4,3 liter. Den hästkrafter är 200 hk med ett maximalt 5.200 rpm. Vridmomentet är 240 fot-pounds med ett maximalt vridmoment på 2.400 rpm. Det är en multi-point insprutning bränslesystemet med ett huvud 87-liters bränsletank.
Hantering

Chevy Caprice har ett låsningsfritt bromssystem med två skivor bromsar inklusive två ventilerade skivor. Axeln förhållandet är 2,93-till-1. Dessutom ingår en startspärr med en anti-startkod. Det finns ett nyckelben framvagn med en krängningshämmare oberoende med spiralfjädrar, och en balk bakfjädringen stelt med spiralfjädrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136153.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.