Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man använder kontrollerna instrumentbrädan i Volvo S60

Volvo S60 erbjuder en mängd standardfunktioner. Den "My Car"-funktionen kan du spara alla dina inställningar, och S60 kommer automatiskt att justera bilen till dina inställningar med en knapptryckning. När du har blivit bekant med de grundläggande kontrollerna på din S60 instrumentbräda mittkonsolen, spara dina inställningar som en extra bekvämlighet. Instruktioner
1

Förvandla din S60 varningsblinkers på genom att trycka på knappen som visar en röd triangel. Triangeln tänds för att indikera att varningsblinkersen är aktiva. Förvandla dina risker genom att trycka på knappen igen. Varningslampan knappen är placerad på höger sida av kontrollpanelen på instrumentbrädan. Leta systemet klimatkontroll, även känd som luftkonditioneringen systemet, i mittkonsolen
2

. Justera temperaturen, luftflödet och aktivera A /C på och av.
3

Tryck på "Defrost" knappen på höger sida av luftkonditioneringen panelen att frosta av bakrutan och backspeglarna. Knappen tänds när avfrostning är aktiv. Om du är i temperaturer under 48 grader, kommer avfrostning funktionen aktiveras automatiskt. Tryck på knappen en andra gång för att stänga av funktionen.
4

märke förarplatsen och passagerarsidan värmare sits ratten på vänster och höger sida av klimatsystemet. Tryck på knappen med stolen ikonen på det att vända stolen värmare på, vrid sedan ratten för att justera temperaturen.
5

Ställ din S60 temperatur luftkonditionering på klimatsystemet, dina favorit radiostationer , förarsidans sits justeringar och sida och rearview justeringar spegel till dina önskade inställningar. Leta reda på "My Car"-knappen i det övre högra sidan av mittkonsolen. Tryck på knappen för att spara dina aktuella inställningar. Välj vilka funktioner du vill spara genom att läsa skärmen meny som tas upp när du trycker på "My Car"-knappen. Följ anvisningarna på skärmen för att spara dina inställningar, spara upp till 20 inställningar per bil nyckel. Inställningarna justeras automatiskt när du använder din nyckel i bilen. Om varje förare använder sin egen nyckel, kommer de lagrade funktioner justeras beroende på vilken nyckel används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138308.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.