Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man bogsera med en 1996 Honda Accord

Honda Accord introducerades 1976. Den 1996 Accord har en tjänstevikt på 2915 £. och ett fordons vikt rating på 3907 £. A 1996 Honda Accord kan bogsera ca 1.000 pund. bakom det genom användningen av en lämplig dragkrok. Om du vill använda din 1996 Honda Accord att dra en släpvagn av något slag, kan du göra det i några enkla steg. Saker du behöver
Dragkrok (avsedd för användning med 1996 Honda Accord) katalog Avslutande kabelsats
momentnyckel inställd
Visa fler instruktioner
1

Montera dragkroken enligt anvisningarna som följde med det. Monteringen är olika för varje dragkroken, så se till att följa de anvisningar som följde med din specifika dragkrok.
2

Använd en 30 mm momentnyckel för att lossa fyra bultar under den bakre stötfångaren av fordonet som säkrar bilens bogsera konsoler. Det bör finnas två skruvarna som håller den vänstra bogsera fäste och två skruvar säkra rätt bogsera fästet. Ta bort de bogsera parentes från ramen. Addera 3

Linje monteringshålen på dragkroken med monteringshålen i ramen där du tog bort de bogsera parentes. Sätt i skruvarna som följde med dragkroken upp genom monteringshålen i dragkroken och skruva in dem i de weldnuts fäst vid ramen. Dra åt bultarna med rätt momentnyckel.
4

Placera en U-bult genom bilens dragkrok och i monteringshålen på dragkroken. Fäst U-bulten på plats med muttrarna som följde med dragkrok. Dra åt muttrarna med rätt momentnyckel. Den skumt ska nu fästas till den bakre änden av fordonet. Lossa låsspärren på vagnens dragkrok (oftast genom att lyfta fliken rakt upp) och lyft vagnen upp på trailern
5

hitch på ditt fordon. Stäng låsfliken (oftast genom att trycka fliken nedåt) för att låsa vagnen i läge. Anslut släpets kedjan till dragkrok på undersidan av fordonet.
6

Öppna bilens bagageutrymme och öppna reservdäcket facket. Inuti hittar du Accord s släpvagnskablage ansluta. Anslut ena änden av kablaget till denna ledningar och anslut den andra änden till ledningar kontakten på släpvagnen. Stäng bagageluckan när du är klar. Din bil är nu redo att bogsera.
7

Tow din släpvagn till din destination. Vid körning med släpvagn, undvika plötsliga och /eller skarpa svängar och inbromsningar. Istället gör vida svängar som tillåter tillräckligt med utrymme för släpet att följa bilen och minska hastigheten gradvis när du kommer till ett stopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138275.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.