Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur du anpassar en 1997 Camry

Du kan anpassa din 1997 Camry som passar din personliga stil och skapar ett unikt utseende till din bil. Det finns olika dekaler finns i flera utföranden och färger för att lägga stil till alla fordon. De vanligaste dekalerna folk använder är lågor eller pinstripes. Dessa ger bilarna en klassisk look. Du kan lägga till eller ta bort dem från din Camry att skapa den beställnings-look. Anpassa lägger även ett förbättrat utseende till en äldre bil. Saker du behöver
Isopropylalkohol
luddfri trasa
Sprayflaska med mild tvållösning blandning
Självhäftande dekal
Sugskrapa
slagtork
Visa fler instruktioner
1

Rengör området du vill ansöka dekalen till med isopropylalkohol och en luddfri trasa. Detta kommer att ta bort all olja, vax eller skräp som kommer att hålla dekalen från att fastna ordentligt.
2

Spraya området ner med tvål och vatten, se till att det är mycket mättad. Dra av den bakre lagret av vax papper från dekal, exponera den klibbiga sidan. Spraya baksidan av dekalen med tvålvatten. Försiktigt placera den mot det mättade området för din Camry.
3

Skjut dekalen runt tills du har den där du vill ha det. Var noga med att inte slita dekalen samtidigt glider runt.
4

Använd en gummiskrapa för att gnugga bubblor ut från under dekal, med början i mitten och arbeta dig utåt. Du kan behöva spraya dekalen igen om det finns envisa bubblor. Gör detta tills det inte finns några synliga bubblor.
5

Torka dekalen helt med en fön satt på sin lägsta värmeläget. Skala bort det översta lagret av vax papper från dekalen. Spraya ned exponerade dekalen igen och använd gummiskrapan en sista gång för att säkerställa att det inte finns några bubblor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138254.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.