Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer för 2004 Subaru Impreza WRX STi

Den 2004 Subaru Impreza WRX STi är begränsad upplaga speedster version av Impreza för året . Turboladdad och prestanda förstärkt det har en nolla till 60 klocka på endast 4,25 sekunder skjuter de fyra cylindrarna snabbt igång med 300 hästar . Allmänt Performance Specs

STi -modellen kommer bara med en sexväxlad manuell växellåda och en överväxel med dubbla överliggande kamaxlar och en turbo . Den fyrcylindriga , 2,5 liter driver Impreza s 3263 - pound torrvikt Impreza sitter på P225/45 WR17 däck och har främre och bakre ventilerade skivbromsar och portad fjädring kopplade med fyrhjulsdrift .
Grön Factor

Impreza STi genomsnitt enligt uppgift en utvisning på 8,7 ton växthusgaser . En statistik som är under genomsnittet , som har en uppmuntrande effekt på miljön . Räkna med ett genomsnitt på 18 mpg i staden och 24 mpg på den öppna motorvägen .
Påminner

National Highway Traffic och Safety Administration , NHTSA , är som ansvarar för frisläppandet av följande minns : Impreza s kan fastna och hålla bilen från att stänga av accelerationen när de släpps , lösningen är att återförsäljaren kommer att lägga ett gem till farthållaren linjen . Dessutom har en återkallelse utfärdas för ett oljeläckage runt packningen , vilket kan resultera i brand .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137837.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.