Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Audi S4 Quattro specifikation

Audi S4 Quattro är känt i den drivande världen för sitt stora utbud av standardfunktioner och avancerade prestanda, vunnit flera utmärkelser, inklusive "2010 Esquire Årets bil." Om du är i marknaden för en ny bil och begrunda en Audi, forskning och överväga dess funktioner innan du köper. Motorns prestanda och bränsleekonomi

S4 har en 3,0-liters kompressormatade, DOHC V6 bensinmotor med 333 hästkrafter 5.500 till 7.000 rpm. Det kan hastigheter från 0 till 60 mph på 4,9 sekunder och toppar ut på 155 MPH. Bränsletanken tar upp till 16,9 liter blyfri bensin. S4 bränsleekonomi är kapabel av 18 miles per gallon i staden och 28 miles motorväg. Addera Interiör

framsätena komma med åtta-vägs makt justerbart svankstöd och möjliggöra multilevel uppvärmning. Den läderklädsel finns i flera färger, inklusive svart, svart /röd, svart /silver och svart /brun. Baksätet har också bak ventilationskanaler och fläktstyrning, en split-fällbara bakre ryggstödet möjliggör också extra lagringsutrymme och ett mittarmstöd. En Bluetooth-uppkopplingen och Sirius AM /FM satellitradio är standard.
Safety

S4 är byggd med en post-kollision säkerhetssystem, med förare front och sidokrockkuddar. Side curtain krockkuddar och sidokrockkuddar bak ingår. Strålkastarna är också byggda för säkerhet, med teknik för att känna av och anpassa sig till skymning och dimma. Barn bakre dörrlås är aktiverade, samt en fjärrkontroll stöldskydd larmsystem.
Garanti

Först planerat underhåll täcks vid 5.000 miles eller de första 12 månaderna , vilket som inträffar först. Både den begränsade garantin och Audis 24 vägassistans omfattar de fyra första åren respektive de första 50.000 miles. Dessutom skyddar en 12-års garanti mot korrosion perforering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138106.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.