Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man programmerar en VW Fjärrkontroll

Volkswagens nyckelbrickor finns i två olika stilar. Den första stilen är en nyckel och en nyckelbricka fjärrkontroll. Den andra är en viktig integrerad nyckelbrickan fjärrkontroll. Båda fjärrkontroller kan du låsa upp, låsa och öppna din Volkswagens bålen genom att helt enkelt trycka på en knapp på din nyckelbricka. Programmera nyckelbricka för båda typerna av fjärrkontroller är densamma och ska bara ta dig några minuter. Saker du behöver Sida 2 nycklar klippa (programmerad nyckelbricka krävs inte)
Visa fler instruktioner
1

Sätt en nyckel till din Volkswagen tändning.

2

Vrid nyckeln framåt tills det klickar en gång, men starta inte motorn.
3

Stå utanför din Volkswagen och stänga alla dörrar.

4

Lås förarsidans dörr med den andra nyckeln. Sätt in nyckeln i knapplåset och manuellt låsa dörren. Använd inte en nyckelbricka. Lämna nyckeln i dörrlåset.
5

Tryck på "Öppna" eller "Lås upp"-knappen på nyckelbrickan du programmerar. Du kommer att höra horn honk en gång och dörrarna låses upp. Upprepa detta steg för att programmera en extra fjärrkontroll. Om du programmerar tre fjärrkontroller, kommer den tredje fjärrkontrollen kräver att du trycker på "Lås upp"-knappen två gånger, och för en vidare fjärrkontrollen, tryck på "Lås upp"-knappen tre gånger.
6

Ta bort startnyckeln ur låset och lås dörren för att avsluta programmeringsläget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137644.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.