Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Typer av 2010 Honda Accords

Under 2010 släppte Honda flera modeller av Accord, en av de mest sålda bilar. Den Accord har funnits på marknaden sedan 1976 och varje efterföljande år, har Honda förbättrat denna populära bil. Den 2010 Accord har flera stilar i både sedan och format coupe. Dessa stilar har olika motortyper och bekvämligheter men alla är fokuserade kring samma allmänna utseende och känsla av en snygg sportbil som är en bra passform med den genomsnittliga amerikanska livsstil. Accord Sedan LX

Denna version av 2010 års Honda Accord har en fyrcylindrig motor och en "Drive-by-Wire" throttle systemet. Den levereras som standard med en femväxlad manuell växellåda, kan uppgraderas till en automatisk växellåda. De bilbarnstolar fem passagerare och innehåller många säkerhetsfunktioner som side-gardin krockkuddar, bältespåminnare för föraren och passagerarstolen, och dubbla kammare främre sidokrockkuddar som kan upptäcka om en passagerare i framsätet är närvarande.

Accord Sedan EX V-6

2010 års version av Honda Accord levereras som standard med en V-6 motor. Den har variabel cylinder management och aktiv brusreducering, som inte finns på de andra Accord sedaner. En fem-växlad automatlåda är standard, en manuell växellåda finns inte i denna version. Denna modell tar vanlig blyfri bensin och bränsle genomsnitt verkningsgrad 18,5 mpg. En extra lyx är rattmonterade navigation och telefon kontroller.
Accord Coupe EX-L V-6

Accord Coupe EX-L V -6 är top of the line när det gäller 2010 års Honda Accord. Standarden V-6 motor kommer med en valfri automatisk eller manuell växellåda. Denna Accord har 18-tums aluminiumfälgar och säten fem. Added lyx i denna top-notch fordon inkluderar en läderklädd ratt och växelspak, farthållare, GPS och premium interiör accenter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137926.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.