Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Vad är barnvänliga bilar?

När du har barn, kan plocka ut en bil vara en ännu mer komplicerad uppgift än det normalt skulle vara. En familj fordon måste ha plats för hela familjen och har de funktioner föräldrar vill ha för både sig själva och sina barn. Medan vissa anser bara stora fordon "familj" fordon, vissa sedaner och mindre stadsjeepar som fungerar bra för dem med barn. Dodge Grand Caravan

Under 2009 pekade Forbes magazine de barnvänliga platser i Dodge Grand Caravan. Dessa säten kan svänga runt och de kan vika att göra plats för extra last. The Grand Caravan finns i fem olika utföranden som alla har denna funktion. Bland dem är den Cargo Van, SE, hjälte, SXT och bemanning. The Grand Caravan säljs för mellan $ 21.800 och $ 28.360. Säkerhetsfunktioner såsom förare, passagerare och sido krockgardiner är också inkluderat.
Toyota Avalon

Consumer Reports listar Toyota Avalon som den mest familjevänliga stora sedanmodell på marknaden 2009. Avalon kommer i två olika utföranden, basen och den begränsade. The Avalon bär ett pris mellan $ 32.595 och $ 35.835. Båda utföranden har en 3,5 motor liters V6 med 268 hk vid 6.200 rpm. Bilen har plats för upp till fem personer. De elmanövrerade framstolarna är justerbara och barnsäkerhetsspärr ingår.
Subaru Outback

Rankad som en av de mest barnvänliga bilar av Consumer Reports under 2009, Outback finns i fem olika utföranden. Dessa inkluderar den 2.5i, 2.5i Premium, 3.6R, 2.5i Limited och 3.6R Premium. The Outback säljs för mellan $ 23.195 och $ 29.195. Att rensa ut rum, har fordonet andra platser raden vikning. Den 2.5i Limited-modellen har även extra DVD-spelare för barnen att titta på. Driver, framsidan, passagerare och sido krockgardiner ingår alla för säkerheten. Addera Honda Accord

Honda Accord är en långvarig sedan rankad som den bästa familjen sedan av Consumer Reports för 2008. Den 2011 versionen av fördrag säljs för mellan $ 21.180 och $ 23.580. Den Accord har plats för två passagerare i framsätet och tre i baksätet. Samtliga utföranden har andra säten rad vikning och barn säkerhetslås. En förbandslåda finns med som tillval och förare, passagerare, framsidan och sida gardin krockkuddar är standard.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138345.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.