Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer för en Hyundai Sonata GLS

Den medelstora Hyundai Sonata GLS sedan är rymlig nog för att ge plats fem passagerare bekvämt och levereras i en elegant, sportig exteriör. GLS är en av tre trimmar som finns på fordonet. Den är laddad med standard specifikationer, och det rankad nr 3 av 21 bilar i en recension av "rimliga medelstora bilar" av US News betyg och recensioner som täcker prestanda, säkerhet och interiör och exteriör färger. Effekt

A 2,4-liters, fyrcylindrig motor med 198 hästkrafter vid 6.300 rpm ger kraft för Sonata GLS. Den har en motor vridmoment på 184 Nm vid 4.250 rpm. Enligt en genomgång av US News ranking och recensioner, sätter denna bil mer effekt än andra medelstora sedaner i sin klass. Bensinen direkta insprutningssystemet eldar upp strömmen på detta sedan. En sexväxlad manuell växellåda är standard med framhjulsdrift konfiguration och en fyrhjulig oberoende fjädring.
Bränsleekonomi och Cost

början MSRP för Sonata GLS är $ 19.195. Den bränslesnåla Sonata är betyget 24 mpg i staden och 35 mpg på landsväg. Det amerikanska Department of Energy Fuel Economy uppskattar den genomsnittliga kostnaden för att köra 25 miles i november 2010 kommer att köra dig $ 2,57.
Mått

Sonata GLS ser ut en stor sedanmodell utan bulk, mäter 189,8 inches i längd och 72,2 inches i bredd. Den rymliga interiören har en passagerare som mäter 103,8 kubikfot. Ståhöjd i framstolarna är 40,0 inches, och det är 37,8 inches i baksätet. Benutrymme mäter 45,5 inches i fronten och 34,6 inches på baksidan. Den rymliga bagageutrymmet fraktvolymer mäter 16,4 kubikfot. Addera Safety
p Det finns många vanliga säkerhets specifikationer erbjuds på Sonata GLS. Bromssystemet innefattar makt fyrhjuliga skivbromsar, elektronisk bromskraftsfördelning och ett antisladdsystem. Interiör säkerhet specs på GLS inkluderar förare och främre passagerare krockkuddar front och sida-gardin krockkuddar. En energiabsorberande rattstång, takmonterade trepunkts säkerhetsbälten, bakre spärr barnbilstolar säkerhet, och främre och bakre deformationszoner stöd i säkerhet i händelse av en kollision. Ett däck-tryck övervakningssystem varnar dig vid lågt däcktryck att ge dig en säker resa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137482.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.