Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Mercury Grand Marquis Specifikationer

År 1930 började Ford Motor Company producerar Mercury bilar som en mer prisvärd bil linje. Idag är det Grand Marquis Mercurys stor klass sedanmodell som är utrustad med många specifikationer, inklusive massor av gods och passagerare rum och tillräckligt med hästkrafter för att hantera storleken. Effekt och funktion

4,6 liters V-8 motor tillsammans med en fyra-växlad automatisk växellåda ger kraft för detta sedan. Den Marquis motorn ger 224 hästkrafter vid 4.800 rpm och har ett vridmoment på 275 foot-pounds vid 4.000 rpm. Ett låsningsfritt bromssystem på fyra skivbromsar möjliggör smidig och säker stopp och allt-antispinnsystem möjliggör säkrare körning på alla typer av väglag. Styra bilen görs enkelt med hastighetsavkännande servostyrningen. Oberoende fjädring fram och luftfjädring bak är standard på detta fordon.
Bränsleeffektivitet och Cost

Du kan räkna med att uppnå 16 miles per gallon bensin i staden och 24 miles per gallon på motorvägen. Enligt US Department of Energys beräkningar bränsleekonomi i november 2010, kan du räkna med att spendera cirka $ 49,25 för att fylla upp den standard Marquis 19 gallon bensintank. Alternativet att köras på en blandning av bensin och etanol kallas E85 kostar ca $ 41,72 för att fylla upp tanken. Utgångspunkten för denna bil är $ 29.935.
Mått

Marquis är utrustad med en kapacitet för sex personer med ett passagerarantal som mäter 107,5 kubikfot . Framsätet mätningar inkluderar takhöjd på 39,5 inches, benutrymme mäter 41.6 inches, skuldra utrymme av 60,6 inches, och hip rummet mäter 57.4 inches. Andra sätesraden mätningar inkluderar fri höjd 37.8 inches, benutrymme mäter 38,0 inches, axelbredd av 60,0 inches, och hip rummet mäter 56.1 inches. Stammen fraktvolymer mäter 20,6 kubikfot. Yttermått på denna fyradörrars bil har en höjd på 58,3 inches, en total längd mäter 212,0 inches, och en bredd som kommer in på 84,5 inches inklusive sidospeglar. Addera Safety

Merkurius Personal Safety System är standard på fordonet. Detta system innehåller drivrutiner och höger främre passagerare två-stegs krockkuddar, säkerhetsbälten upprullningsdon bälte och sensorer användning och krasch svårighetsgrad sensor. Side krockkuddar och side-intrång balkar dörr ger extra stabilitet i händelse av en kollision. Under 2009 Marquis fick ett femstjärnigt betyg från US Department of Transportation Safercar s betyg på frontal-och sidokollision tester och välta säkerhetstester. En anti-stöld tändsystem och keyless inresa knappsats kommer som standard med Mercurys SecuriLock och SecuriCode Systems.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135868.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.