Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1992 Geo Metro specifikation

från 1992 Geo Metro är en liten bil. Det är storleken på den genomsnittliga vardagsrumssoffan. Geo gjorde det möjligt att leverera hög gas körsträcka och njutbar frihet med ett konvertibelt alternativ till ett lågt pris. Tunnelbanan säljs för under $ 10.000 i 1992. Den Cars Direkt översyn av bilen säger att det ger allt Geo vill att det ska ge. De säger att det är ens söt, speciellt i gult. Men de påpekar, det är fortfarande en väldigt liten bil. Grunderna

Metro erbjöds i en två-dörrars cabriolet, tre-eller femdörrars halvkombi, och fyra-dörrars sedan. Samtliga tre modeller kom med en tre-cylindrig, en-liters motor och en femväxlad manuell eller tre-växlad automatlåda. Den kombi och sedan mätte 151,4 inches lång, 62,7 inches bred och 53,5 inches hög. Konvertibeln var 4 inches kortare på 147,4 inches lång, hade samma bredd och en höjd av 53,4 inches. Hjulbasen för konvertibla var 89 inches, och kombi och sedan var 93 inches. Tunnelbanan vägde £ 1753. De konvertibla, 1.650 kg. för två-dörrars halvkombi och £ 1694. för sedanmodell. Bensintanken höll 10.6 liter. Tunnelbanan levererade 41 miles per gallon i staden och 46 på motorvägen. Geo gjorde några Metros med speciella motorer som levererade 55 miles per gallon på vägen, men dessa modeller kom med praktiskt taget ingen tröst alternativ och hade dålig prestanda.
Engine

Den 1992 Metro drevs av en trecylindrig, enliters motor monterad i fronten och driver framhjulen. Det producerade 55 hästkrafter och 49 foot-pounds av vridmoment. Vispen översyn webbplats påpekar att en tre-cylindrig motor är känslig för vibrationer, särskilt som det bär.
The Final Verdict

Andrew Stoy, skriver för Beater Review säger: "Tunnelbanan är TENN, liten, slumpmässigt sammansatt, och i allmänhet saknar den varelse bekvämligheter som de flesta av oss har vant sig även om grundläggande transportalternativ Hell, även på allmänna kommunikationer.."

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137689.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.