Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1999 Toyota Solara specifikation

Den 1999 Toyota Camry Solara var midsize coupe och cabriolet som var en modifierad och sportigare version av Toyota Camry. Årsmodell 1999 var det inledande året för tvådörrars Solara. Den Solara kom i några olika utföranden som inkluderade SE, SEV6 och SLE modeller. Motor

SE modellen av 1999 Toyota Solara såldes med en 2,2-liters I4 motor med 135 hästkrafter. Den SEV6 och SLE trim nivå var utrustad med en 3,0-liters V-6 motor som hade 200 hästkrafter. SE-modellen fordon med 2,2-litersmotorn fick uppskattningsvis till 23 miles per gallon i staden och 32 mpg på motorvägen. Den V-6 motor var inte så bränslesnåla, men ändå fick 21 mpg i staden och 28 mpg på landsväg. Köpare var tvungen att betala extra för att få fyra-växlad automatisk växellåda, som SE och SEV6 modellerna kom utrustade med en vanlig femväxlad manuell växellåda. En fyrväxlad automatlåda var standard på SLE modellen. Bränslet kapaciteten var 18,5 liter.
Drivlina

Framhjulsdrift och en strut utrustat fjädringssystem var både standard med spolen främre och bakre fjädrar. Den 1999 Solara tillverkades också med en främre och bakre krängningshämmare och ett rack-and-pinion styrsystem. Chocker gas under tryck och de främre och bakre fjädrar var spole typ. Fyrhjulig låsningsfria bromssystem fanns tillgängliga på alla modeller. SE-modellen tillverkades med skivbromsar fram och bak trummor med 15-tums stålfälgar. Den SEV6 och SLE producerades med fyra hjul skivbromsar. Den SEV6 var utrustat med 15-tums stålfälgar. Under tiden hade den SLE trim nivå 15-tums silver lättmetallfälgar. Solar hjulbas mätte 105 inches med en 19-fots vändradie.
Safety

förare och passagerare fram-sidokrockkuddar kom standard på alla tre modeller, som gjorde varselljus, seat-monterade sidokrockkuddar, tändning inaktivera och överfallslarm.
Dimensioner

två dörrar, fem personer kapacitet Solara mätt 190 inches lång. Bredden mätte 71.1 inches och fordonet vägde cirka 3.200 pund. Den 1999 Solara hade 43,3 inches av inredning främre benutrymme och 36.3 inches av bakre benutrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137445.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.