Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Volvo 850 Specifikationer

Volvo 850 är en sedanmodell som är klassificerat som en kompakt verkställande bil. Designad av Jan Wilsgaard och byggs i Sverige, var det producerades mellan 1992 och 1997. Olika motorer introducerades under denna tidsram, men har många normer upprätthålls att betyda kvalitet och unik design av detta fordon. Storlek

Volvo 850 kombi är 183,5 inches lång, 69,3 inches bred, och står 55,7 inches tall. Hjulbasen är 104,9 inches lång.
Motor och växellåda

typer motor för Volvo 850 inkluderar en 2,4 L med 168 hästkrafter och en 2,3 L med 222 hästkrafter. Det kom med en fyra-växlad automatisk eller fem-växlad manuell växellåda. Övergripande bränsleekonomi varierar något med olika motorer, men är i allmänhet en effekt på 20 mpg i staden och 26 mpg på landsväg. Bilen använder blyfri bensin med en bränsletank på 19,3 liter.
Funktioner

Volvo sedan presenterar standard säkerhetsutrustning såsom dubbla främre krockkuddar, en låsningsfria bromssystemet, säkerhetsbälten och nackskydd för förare och samtliga passagerare, elektriska fönsterhissar, dörrlås och speglar. Farthållaren lägger service på långa resor eller motorväg resor. Klimatanläggningen är dubbelt planlagd för separat komfort oavsett i framsätet eller baksätet. Lampförsedd speglar också komma standard på baksidan av förare och framsätespassagerare visir solrum. Standard på Volvo 850 är en multi-coat lack. Även insidan av bålen och huven har tre lager av fabriken färg för att förhindra rost och för att bibehålla glans i åratal. Tillvalsutrustning ingår elmanövrerade stolar som tillåter justering av benutrymme och ben höjd. Val av läderklädsel, en driven glastak, och fjärr nyckel-mindre inträde är ytterligare alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137639.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.