Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Funktioner i 2004 Dodge Stratus

för 2004 Dodge Stratus är en medelstora sedan finns med antingen en fyrcylindrig eller V6-motor. Stratus är antingen en coupe (tvådörrars) eller en kombi (fyrdörrars), beroende på hur den har konfigurerats. Basmodellen 2004 Stratus kommer inte med många vanliga funktioner, men ett antal viktiga eller anmärkningsvärda funktioner är tillgängliga som optioner. Sex-vägs elmanövrerad stol

2004 Dodge Stratus har en sex-vägs justerbar elmanövrerad stol på förarsidan bara. Även denna funktion är inte standard på basmodellen Stratus, är den tillgänglig som en fristående funktion. Makten sitsen tillåter föraren att flytta sätet framåt eller bakåt, uppåt eller nedåt, eller i vinkel.
Sidomonterade krockkuddar

2004 Stratus funktioner front krockkuddar för förare och passagerare som standard, men det finns också sidomonterade krockkuddar som tillval. Dessa krockkuddar är monterade i sidan bolster av Stratus säte. De är bara tillgängliga för framsätet. Deras främsta syfte är att skydda föraren eller passageraren i effekten av en sidokollision.
Ström dörrlås

Effekt dörrlås är standard på 2004 Dodge Stratus. Denna funktion gör att föraren eller passageraren att låsa eller låsa bilens dörrar med hjälp av en omkopplare på dörrpanelen. Dörrlås kommer inte standard med ett nyckellöst fjärrkontroll, men de är tillgängliga som tillval. Addera CD-spelare

En grundläggande AM /FM-stereo är standard på 2004 Dodge Stratus, men en enda skiva CD-spelare finns som tillval. CD-spelaren, som den grundläggande radio, har förinställda scan knappar och en digital klocka inbyggd i skärmen.
Takluckan

En taklucka är ett tillval på 2004 Dodge Stratus. Den elstyrda takluckan ger föraren eller passageraren att luta takluckan öppen eller att dra det öppet med en knapptryckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137636.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.