Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man programmerar en 2001 Ford Taurus Key

Den 2001 Ford Taurus har en motor-startspärr systemet. Detta system hjälper till att förhindra stöld genom att kräva en säkerhet nyckel, även känd som ett chip nyckel, för att starta motorn. Utan ett chip nyckel är Taurus starter avaktiveras. Du kan programmera upp till åtta nycklar till din 2001 Ford Taurus, men är två programmerade nycklar som krävs för att slutföra programmeringen. Om du inte har två programmerade nycklar, kommer din Ford-återförsäljare serviceavdelning behöva programmera nyckel med återförsäljaren programvaran. Saker du behöver
Två programmerade nycklar
Oprogrammerad nyckel
Visa fler instruktioner
1

Samla två av din arbetstid nycklar och den knapp du vill programmera, och sedan ta en plats i din Taurus. Stäng förardörren.
2

Undersök din tändning cylinder. Det finns fem tändning inställningar, märkt "1" genom Sätt in nyckeln i cylindern "5.", Vända det från plats tre till fyra. Lämna den i position fyra under minst en sekund, men inte längre än 10 sekunder.
3

Vrid nyckeln från position fyra till position tre, och sedan till läge två. Ta ut nyckeln ur tändningslåset cylindern.
4

in den andra nyckeln i tändningslåset cylindern inom 10 sekunder för att ta bort den första nyckeln. Vänd det från position tre till fyra, och sedan lämna den i läge för åtminstone en, men inte längre än 10 sekunder. Vrid nyckeln till läge tre, och sedan två, sedan bort det
5

Sätt oprogrammerad nyckeln i tändningslåset cylindern inom 20 sekunder för att ta bort den andra nyckeln.. Vrid nyckeln från läge tre till läge fyra. Lämna den inte i position fyra längre än 10 sekunder. Vrid tillbaka nyckeln till läge två och ta bort den. Det viktiga är nu programmerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135989.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.