Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2001 Lincoln Town Car Sound Options

Lincoln Town Car är en stor kombi som tillverkas av Ford Motor Company. För 2001 års modell, hade Lincoln Town Car bas MSRP av $ 39.545. I 2001 Lincoln Town Car var tillgänglig med ett antal ljud och stereo alternativ, antingen tillgängliga som fristående utrustning eller med specifika utföranden. Sex-skivors CD-växlare

En ledig ljud option på 2001 Lincoln Town Car är en sex-skivors CD-växlare. Detta alternativ var endast tillgänglig för fordon utrustade med AM /FM CD-spelare eller CD-spelare /kassettspelare combo. Enheten monteras i bagageutrymmet. Även om du har tillgång stammen att sätta in CD-skivor, kan du enkelt växla mellan skivorna genom att trycka på "1" till "6" förinställda knappar på radion kontrollpanelen.
Bakre Ljudkontrollerna

Bakre ljudkontroller var standard på 2001 Lincoln Town Car är högre end-paket, såsom "Executive L" paket. Detta ljud alternativet kan passagerarna i baksätet för att ansluta hörlurar till den bakre ljudutgång och justera stationen. Det primära syftet med denna funktion är att säkerställa att passagerare i baksätet kan lyssna på musik när det främre passagerarsätet och föraren inte vill.
Steering Wheel Audio Controls
< p> Den "Carter" och "Carter L"-paketet på 2001 Lincoln Town Car kommer med knapparna på ratten som standard. Dessa kontroller gör att föraren kan justera stereons volym och byta cd-spår eller radiostation utan att flytta blicken från vägen. Addera Alpine Sound System

Alpine ljudsystem ersätter det vanliga ljudsystem på "Carter" och "Carter L" Lincoln Town Car. Den alpina system anses en uppgradering över basen ljudsystem. Den levereras med nio högtalare och inkluderar en CD-spelare och kassettspelare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137545.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.